Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Nico

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Nico

  Jag har en passion för att skapa produkter och tjänster som är användbara och som har betydelse för många människor. Jag tvekar inte att använda penna och papper, digitala whiteboards eller prototypverktyg, som exempelvis Figma, för att designa, utvärdera och samarbeta. Jag är enormt intresserad av allt inom det digitala men extra mycket UX/UI design, Tech och kopplingar mellan en fysisk och en digital produkt så som smarta hem lösningar.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  UX/UI Digital Designer Student

  Kompetenser

  Figma,Miro,VPC,Crazy 8,Research ,BMC,UX Design,Tjänstedesign,Digital design,UI Design,Design thinking ,Design thinking,Wireframing ,UX Research ,Strategy,Sökmotoroptimering (SEO),Sökmotormarknadsföring (SEM),Figjam,Maze.co ,Elementor,FinalCut Pro X,WordPress,Keynote,Finnish,Swedish,English

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Jag jobbar utifrån UX-design och skapar landningssidor och hemsidor på Wordpress & Elementor

  Jag har en UX/UI Digital Designer med färdigheter att skapa Wordpress och Elementor sidor. Som UI/UX Designer har jag stor erfarenhet av Figma och jag arbetar med användaren i fokus. Kompetens: UI design UX design Användartestning Mockup Design utifrån önskan

  3-5 års erf.

  🚀

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  RÄDDA BARNEN, MEDS, CANCERFONDEN, TRANSPARENT, KRISTA KRETZCHMAR

  Cancerfonden får inga statliga medel utan är helt beroende av donationer och gåvor för sin verksamhet. Min uppgift var att ta fram någon inom kategorin underhåll & evenemang men pga corona pandemin valde vi närma oss spelbranschen och skapade konceptet "Spela för livet".

  Målsättningen

  "Hur borde Cancerfonden paketera erbjudandet mot företag inom underhåll & evenemang" "Hur kan det marknadsföras" "Vilka förbättringar kan Cancerfonden göra i deras digitala kanaler"

  Resultatet

  Vårt koncept ”Spela för livet” är ett koncept där Cancerfonden samarbetar med företag inom spelbranschen. Där spelaren genom att köpa "skins" kan välja ett alternativ som bidrar till cancerforskning.

  Hur kan MEDS göra skillnad och bidra till mer hållbar e-handel och samtidigt driva sin affär genom kommunikation och våran kommunikationsidé ska göra skillnad inom det globala målet nummer 5: Jämställdhet.

  Målsättningen

  Skapa en personaliserad prenumerationstjänst som hjälper dig att komma in i en trygg rutin där du frekvent tar hand om din munhälsa.

  Resultatet

  Med hjälp av MEDS farmaceuters frågor och användarens svar, sammanställs detta i en box ("MEDS Munbox") med rekommenderad mun och tandvård anpassat till användarens behov.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan