Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Rikard

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Rikard

  Jag är en kreativ person som på ett naturligt sätt kombinerar konsten att sälja med kompletterande marknadsföringsstrategier. Under min karriär har jag blivit allt mer övertygad kring vikten av att linjera försäljnings- och marknadsföringsavdelningen - Kraften i försäljningen och marknadsföringen utnyttjas till fullo genom en kombination av dem båda! I min karriär har jag haft befattningar som Marknadschef, Growth Manager, Försäljningschef, Key Account Manager, Projektledare, Account Executive, Affärsutvecklare, Head of Sales, Content Manager etc. Tidigare erfarenheter har framförallt bestått av att arbeta i ett högt tempo i mindre scale-up-bolag främst inom B2B. Har även startat fyra företag i olika branscher och lever efter meningen; "Better done than perfect". Är övertygad om att mina erfarenheter inom start-up & scale-up bolag kan vara till nytta även hos större aktörer som behöver hitta nya vägar och testa nya tillvägagångssätt.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Konsult inom Sälj & Marknadsföring

  Kompetenser

  Projektledning,Försäljning,Marknadsföring ,Digital marknadsföring,Event management ,Event,Go-to-market,Sälj

  Plats

  Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Marknadsstrategi

  Jag skapar en tydlig marknadsföringsstrategi som enkelt kan implementeras och omsättas i er dagliga verksamhet. Därefter erbjuder jag möjlighet att även operativt arbeta och se till att strategin efterlevs i verksamheten. Tjänster omfattar allt från strategiskt till operativt utförande. Relevanta roller: Marknadschef, Content Manager, Digital Marketing Manager, Projektledare mm.

  1-3 års erf.

  🚀

  Försäljningsstrategi (Go-to market)

  Jag skapar en tydlig strategi för ert försäljningsarbete som därefter enkelt kan implementeras och omsättas i er dagliga verksamhet. Därefter erbjuder jag möjlighet att även operativt arbeta med försäljningen och se till att strategin efterlevs i ert bolag. Tjänster omfattar allt från strategiskt till operativt utförande. Relevanta roller: Försäljningschef, Key Account Manager, Account Manager, Social Selling, Head of Sales mm.

  3-5 års erf.

  🚀

  Event Management (Projektledning av event)

  Driver idag Europas Största Utomhusbio, en festival med fler än 8.500 besökare årligen. Har även varit med och skapat både Svenska & internationella event för både B2B bolag. Jag hjälper dig att driva ditt företags event i mål!

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Knowit, Adfenix, Big Crowd Factory, Bobby Houston, Sales Ahead

  Skapande av ett helt nytt internationellt branschevent / forum för ett snabbväxande B2B företag inom fastighetsmäklarbranschen. Läs mer här: https://www.adfenix.com/real-conf

  Målsättningen

  Etablera och lansera ett helt nytt branschevent, skapa uppmärksamhet kring evenemanget i branschen samt driva in relevanta deltagare (företagets idealkunder) till evenemanget.

  Resultatet

  Lanserade ett internationellt branschevent under 3 dagar med fler än 600+ anmälda deltagare, 25 talare och 15 sessioner. Se aftermovie nedan för mer information.

  Etablerade en försäljningsstrategi för Big Crowd Factory, försäljningsstrategin gick i mångt och mycket även i linje med den marknadsstrategi jag utvecklade. Företaget arbetar med B2B försäljning gentemot stora FMCG bolag på den svenska marknaden. Arbetet gick ut på att ta fram en tydlig strategi att förhålla sig till, ta fram en tydlig ICP dvs. vem är det vi ska rikta oss till? Sätta strategier för hur vi ska kunna nå dessa kunder mm. Läs mer om BCF här: https://bigcrowdfactory.com

  Målsättningen

  Målsättningen var att etablera Big Crowd Factory i branschen, identifiera en tydlig ICP, ta fram en tydlig försäljningsstrategi att förhålla sig till osv.

  Resultatet

  Företaget har ingått kontrakt med en rad välkända bolag såsom Arla, NICKS, 3 Sverige, Göteborg Energi, Filmstaden och har numera pågående dialoger med ytterligare ett 20-tal intressanta aktörer.

  Tog fram en content strategi för ett snabbväxande B2B företag.

  Målsättningen

  Ta fram en content strategi som enkelt kan omsättas i praktiken på en daglig basis.

  Resultatet

  Etablerad content strategi med tydliga aktiviteter och målsättningar både på vecko-och kvartalsbasis.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan