Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Natalie

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Natalie

  Jag är en nyfiken ledare som brinner för att utveckla och utbilda team samt optimera digitala tjänster och produkter. Med djup erfarenhet från det digitala försäljnings- & marknadsföringslandskapet är jag specialiserad på tillväxt genom inbound och digital försäljning, det ena ledde till det andra. Jag är van att arbeta mellan olika avdelningar i organisationer (b2bc, b2b, e-com, saas etc.) och drivs av att hitta de mest värdefulla tillväxtmöjligheterna i olika typer av verksamheter. När vi samarbetar tar vi tillsammans fram ett ramverk som passar dig, ditt team och din affär. Jag stöttar dig i att sätta tydliga affärsmål, rätt KPIer, definiera strategierna och genomföra arbetet. Servicegraden för mina kunder är viktig för mig och jag genomför alltid beprövade projektmetoder för bästa möjliga resultat, kund och affärsvärde.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Affärsdriven Sr. Growth Manager

  Kompetenser

  Growth ,CRO,Analys,Kundresor,Leadgeneration,A/B testning,Inbound marketing,Digital strategi,Projektledning

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Growth strategi/framework

  Öka resultatet av dina digitala marknadsförings- och försäljningsinvesteringar och koppla dem till dina affärsmål. Vi sätter mål, planerar implementation av en sk. growth backlog med 10-20 initiativ (eller så många vi hittar) från din digitala verksamhet och startar igång det löpande arbetet enligt best practice testmetodik.

  5+ års erf.

  🚀

  Go to Market Strategi

  Litet bolag som vill visa potentialen för investerare? Eller har du en global produkt som ska in på en ny marknad? Jag älskar att variera mig och har lång erfarenhet av båda scenarios. Jag hjälper dig att bygga riktigt vassa strategier och genomföra tester för att se hur din marknad tar emot ditt erbjudande eller budskap.

  5+ års erf.

  🚀

  Utbildningar och workshops

  Vill du öka dina kunskaper eller bli ännu bättre inom digital tillväxt? Vill du sätta mål eller börja arbeta med beteende segment? Oavsett din kunskapsnivå utbildar jag dig och dina kollegor i de bästa metoderna anpassade till det digitala landskapet – så att du kan komma igång med nya spännande projekt och glänsa med självförtroende inför dina kollegor och chefer!

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  IKEA, Ericsson, Söderberg & Partners, Hertz, Trygg-Hansa, Svensk Fastighetsförmedling, Transcom, Hertz, Carglass, Sandvik, Castellum, Swappie (flertal startups)

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan