Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Natalie

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Natalie

  Jag är en nyfiken ledare som brinner för att utveckla och utbilda team samt optimera digitala tjänster och produkter. Med djup erfarenhet från det digitala försäljnings- & marknadsföringslandskapet är jag specialiserad på tillväxt genom inbound och digital försäljning, det ena ledde till det andra. Jag är van att arbeta mellan olika avdelningar i organisationer (b2c, b2b, b2bc, e-com, saas etc.) och drivs av att hitta de mest värdefulla tillväxtmöjligheterna i olika typer av verksamheter. När vi samarbetar tar vi tillsammans fram ett ramverk som passar dig, ditt team och din affär. Jag stöttar dig i att sätta tydliga affärsmål, rätt KPIer, definiera strategierna och genomföra arbetet. Servicegraden för mina kunder är viktig för mig och jag genomför alltid beprövade projektmetoder för bästa möjliga resultat, kund och affärsvärde.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Affärsdriven Sr. Growth Manager

  Kompetenser

  Growth ,CRO,Analys,Kundresor,Leadgeneration,A/B testning,Inbound marketing,Digital strategi,Projektledning

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Growth strategi/framework

  Öka resultatet av dina digitala marknadsförings- och försäljningsinvesteringar och koppla dem till dina affärsmål. Vi sätter mål, planerar implementation av en sk. growth backlog med 10-20 initiativ (eller så många vi hittar) från din digitala verksamhet och startar igång det löpande arbetet enligt best practice testmetodik.

  5+ års erf.

  🚀

  Go to Market Strategi

  Litet bolag som vill visa potentialen för investerare? Eller har du en global produkt som ska in på en ny marknad? Jag älskar att variera mig och har lång erfarenhet av båda scenarios. Jag hjälper dig att bygga riktigt vassa strategier och genomföra tester för att se hur din marknad tar emot ditt erbjudande eller budskap.

  5+ års erf.

  🚀

  Utbildningar och workshops

  Vill du öka dina kunskaper eller bli ännu bättre inom digital tillväxt? Vill du sätta mål eller börja arbeta med beteende segment? Oavsett din kunskapsnivå utbildar jag dig och dina kollegor i de bästa metoderna anpassade till det digitala landskapet – så att du kan komma igång med nya spännande projekt och glänsa med självförtroende inför dina kollegor och stakeholders!

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  IKEA, Ericsson, Söderberg & Partners, Hertz, Carglass, Trygg-Hansa, Svensk Fastighetsförmedling, Transcom, Hertz, Carglass, Sandvik, Castellum, Swappie (flertal startups)

  Growth Owner i multidisciplinärt team inom fordonsindustrin. Ledde arbetet med att fastställa nytt affärsmål för hela kundresan, strukturerad insikts och datainsamling och identifiering av nya produktvärden. Definierade ett Growth Framework samt implementerade en Growth Backlog för testning och iterering av hög-kvalitativa tester och prototyper för den nordiska digitala organisationen.

  Målsättningen

  Implementation av Growth Framework

  Resultatet

  +20% ökad konvertering på 3 månader

  Identifikation av use cases för den digitala kundresan på e-handelsplattformen. Implementering av case i Tealium AudienceStream CDP. Leda team om analytiker, FE & FE utvecklare och designers. Exempel på tester: seamless cross-device (desktop and mobile) abandoned cart email, real-time live notifications for cross and up-selling, fast track login and personalised product pages.

  Målsättningen

  Implementera en personaliserad digital upplevelse

  Resultatet

  Implementation av customer data platform samt ökade möjligheten till att skapa personaliserade upplevelser online över fler kanaler

  Strategisk rådgivare & projektledare för Nordiskt finansbolag. Utvecklade strukturen och ledde team om +20 experter i +25 projekt i Norden. Starta, driva och följa upp projekt inom marketing automation, paid, owned och rebranding/kommunikation, analys, webbutveckling, content mm.

  Målsättningen

  Upphandling av ny digital byrå och implementation av ny digital team struktur

  Resultatet

  +25 genomförda projekt i för alla marknader

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan