Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Annika

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Annika

  Frilansande konsult inom affärsutveckling, strategi, förändringsledning, marknadsföring, content, inbound marketing, projektledning och skrivande. Jag bidrar med stort engagemang, hög kvalitet och ett smidigt och effektivt samarbete. Jag har med mig lång erfarenhet som ledare och specialist samtidigt som jag alltid tar utgångspunkt i nya förutsättningar och behov på marknaden och i samhället. För att skapa nya resultat behöver vi göra saker på delvis nya sätt, särskilt efter senaste årens snabba omställningar. Jag är proffsutbildad skribent som grund och tar mig gärna an ren textproduktion, i kombination med mer strategiska uppdrag. Jag är duktig på att se helheten och länka samman hur olika kanaler och format kan samverka i ett ekosystem för att förbättra resultaten. Jag har huvudsakligen arbetat B2B, senast med fokus IT, men också samtidigt arbetat med employer branding kopplat till rekrytering, konsulter och giggare.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Erfaren strategisk marknadsförare och skribent med projektledarskills

  Kompetenser

  Bloggar,Artiklar,Inbound marketing,Inbound recruiting,Recruitment marketing,Affärsplanering,Marknadsplan,Hubspot,Wordpress,Strategi,Projektledning,Webbplatser,Content,Content writing,Skribentarbete,Personas,Marknadsstrategier

  Plats

  Sala

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Skribentarbete

  Praktiskt contentarbete, t.ex. artiklar, bloggar, intervjuer, tips, webbtexter, SEO-texter.

  5+ års erf.

  🚀

  Strategiskt arbete

  Strategiskt arbete som t.ex. framtagande av användbara strategier, affärsplaner, ledningsgruppsstöd, marknadsplaner, contentplaner och andra ramverk. Målgruppsanalyser och kartläggningar, t.ex. genom research och intervjuer med kunder och andra intressenter. Förstudier, analyser och utvärderingar.

  5+ års erf.

  🚀

  Projektledning

  Projektledning, t.ex. webbprojekt från a till ö eller utvalda delar. Har även erfarenhet av integrationsprojekt, crmprojekt, intranätsprojekt och liknande

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Wise IT

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan