Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Ulrika

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Ulrika

  Erfaren utbildare, projektledare, copywriter och content creator som jobbar lika bra på svenska som engelska (UK). Jag hjälper dig och ditt företag med kommunikationsstrategier, marknadsplaner, artiklar, annonser, hemsidestexter, sociala medier, kundcase, verksamhetsrapporter mm. Jag hjälper dig också gärna med att ta fram digitala kurser/utbildningar, som blivit en specialitet för mig med över 30 års erfarenhet av utbildning, IT och content skapande.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Copywriter, content skribent & utbildare

  Kompetenser

  Adobe Suite,MS 365,G-suite,LMS,Episerver,WordPress,Site Vision,Umbraco,Copywriting,Projektledning,Strategisk kommunikation,Utbildning,Canva

  Plats

  Stockholm, distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Copy

  Ni får genomarbetad copy för marknadsföring och information. Jag hjälper er med texter och budskap för er hemsida, landningssidor, funnels, annonser, sociala medier och nyhetsbrev. Jag kan också hjälpa er att skriva verksamhetsberättelsen.

  1-3 års erf.

  🚀

  Content Marketing – smart marknadsföring

  Jag hjälper er med välskrivet innehåll i ert företags tonalitet som långsiktigt stärker och fördjupar era kundrelationer. Jag hjälper er med artiklar, blogginlägg, native annonser, nyhetsbrev, case studies och innehåll för sociala medier. Några exempel på vad ni kan uppnå med content marketing: Få fram ert budskap och gå igenom mediebruset. Fler besökare och högre konvertering på er hemsida. Få rätt besökare till era digitala plattformar. Förknippa ert varumärke med relevant och kvalitativt innehåll.

  3-5 års erf.

  🚀

  SEO – sökmotoroptimering

  SEO-optimering av webbsidor: jag optimerar er hemsida för SEO och upprättar en plan för det fortsatta optimeringsarbetet. Ni väljer själva om ni fortsätter enligt planen själva eller vill att jag göra det åt er. SEO-Audits: du får en genomgång av er sökmotoroptimering med förslag på åtgärder och förbättringar för att optimera sidan för organisk trafik.

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Microsoft, Dell, HP, Telia, Svenska Brukshundklubben och ett flertal skolor i Sverige och UK

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan