Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Camilla

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Camilla

  Jag är en erfaren och senior marknadskommunikatör, med stort intresse för att göra bra affärer. Jag uppskattar att bidra med min kompetens inom nätverksbyggande events och aktiviteter, likväl som att skriva texter, utveckla planer, välja kommunikationskanaler och säkerställa måluppfyllnad.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Senior Marknadskommunikatör

  Kompetenser

  Sponsring,Event,Nätverk,Marknadskommunikation,Texter,Säljmaterial,Content,Försäljning,Kaffekunskap,Trade marketing

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Välplanerad marknadskommunikation B2B

  Behöver ni hjälp att hålla ihop marknadskommuniktionen och skapa bra planering? Jag hjälper till med marknadsplanering, budgetering och är rådgivande gällande kanalval. Med min erfarenhet kan du känna dig trygg med hålla budget och att rätt krav ställs på de leverantörer ni anlitar för olika marknadstjänster. Jag är inte nöjd förrän leveransen är perfekt, tar er mot uppsatta mål och skapar värde.

  5+ års erf.

  🚀

  Nätverk, relationer, event och affärer B2B

  Min erfarenhet av att bygga nätverk och event som stärker relationer för goda affärer är gedigen. Jag är mycket noga med att ett möte med en potentiell kund, skall generera rätt förutsättning för affärer. Genom att utforma event och nätverksträffar på rätt sätt, hjälper jag er att säkerställa investeringen och att målen uppnås.

  5+ års erf.

  🚀

  Texter

  Jag skriver gärna texter. Jag uppskattar utmaningen att ta fram korta, kärnfulla texter för snabb kommunikation, likväl längre texter som passar för webbsidor, material, kundbrev osv.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Kaffeknappen, Arvid Nordquist, Padelmania, Sentag och ObsteCare

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan