Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Oscar

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Oscar

  En kreativ och analytisk digital marknadsförare med erfarenhet från en rad olika branscher och utmaningar. Min spetskompetens ligger i annonsering (inklusive optimering och rapportering) på de sociala kanalerna, Facebook och Instagram, TikTok, LinkedIn, Pinterest med fler. Jag har även erfarenhet inom social media management, content creation och copywriting. Jag kommer senast från byrå-sidan där jag arbetat med en rad stora varumärken. Utbildning: Digital Design & Strategi på Berghs School of Communication

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Utbildad digital marknadsförare

  Kompetenser

  Facebook/Instagram Ads,TikTok Ads,Pinterest Ads,Figma,Shopify,Digital marknadsföring

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Digital Marknadsföring

  Behöver du hjälp med digital marknadsföring? Eller att navigera i en post iOS14 värld? Jag hjälper till med att skräddarsy en marknadsföringsstrategi som är direkt anpassad för ert företags verksamhet och mål. Dessutom sköter jag det faktiska arbetet med implementation av kampanjer samt utförande av löpande arbete i form av optimeringar, rapportering med mera. Min erfarenhet är bred och sträcker sig över de flesta branscher. Jag har arbetat med allt från D2C och B2C bolag till B2B bolag, vars affär har skett via e-handel såväl som detaljhandel.

  1-3 års erf.

  🚀

  Workshop inom digital marknadsföring

  Är ditt företag i uppstarten av att börja med digital marknadsföring? Har du stött på ett problem du inte tycks lösa på egen hand? Vill du vara proaktiv och hänga med i svängarna gällande de senaste inom digital marknadsföring? En workshop i digital marknadsföring lämpar sig för dig! Vi inleder arbetet med ett samtal där vi gemensamt kommer överens om vad som ska belysas i workshopen. Efter samtalet tar jag fram en skräddarsydd workshop som direkt lyfter fram det som är mest relevant för ditt företag. Det kan vara allt från vilka kanaler som lämpar sig bäst, vilket kreativt material man bör annonsera med, hur man ska kommunicera samt vilka KPI:er och mätvärden man ska använda sig av. Jag bistår även med hjälp vid mer detaljerad problemlösning.

  1-3 års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Trickle, Ecuipes, Ekonomigruppen

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan