Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Ring

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Ring

  Jag är som en schweizisk armékniv. Det finns nästan ett verktyg för alla situationer. Jag grundar den utsagan i det faktum att jag är en utbildad byggnadsingenjör med journalistiskt presskort som jobbat med sälj och kundvård, men för närvarande har flest uppdrag som språklärare i svenska. Jag talar 7 språk om jag får räkna med knagglig italienska.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Kundvårdande lärare med sälj

  Kompetenser

  Kundservice,Copywriting,SEO,Content manager,Kundvård,Försäljning,B2B,Key Account Manager,Marknadskoordinator,Lärare i språk

  Plats

  Tellus, Sverige, Tyskland

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Texter, beskrivande, underhållande tekniska

  Jag skriver som frilansjournalist om nästan allt mellan himmel och jord. Behöver du materialet för webb, sociala medier, tryckt format eller annat så anpassar jag formen till det du vill ha. Spana in denna referenstext: https://www.kollega.se/du-maste-brinna

  5+ års erf.

  🚀

  Kundvård

  Att ha en spindel-i-nätet-person som får kunderna att känna sig väl till mods är en tillgång för varje företag. Jag är den spindeln. Tillsammans med kunden löser vi eventuella problem, fokuserar på vad kunden behöver och hur vi kan skapa eventuell merförsäljning.

  5+ års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  TryggHansa, Mercedes Benz, Danone, läkare, m fl

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan