Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Matilda

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Matilda

  Matilda heter jag och har sedan 2017 arbetat som frilansande Product Designer, Grafisk designer, Digital Visual Designer och fotograf. Min superkraft är att ta fram lösningar för olika plattformar, skapa fantastiska användarupplevelser samt hjälpa företag uppnå sina affärsmål. Miljöer som tillåter en att få lösa problem samt när det ges friheten att vara både kreativ och produktiv är mitt jam. Jag älskar att samarbeta med kollegor från alla discipliner; utvecklare, teknikexperter, produktägare, marknadsförare och affärsstrategi. Är även van att arbeta individuellt och självständigt. Det är viktigt för mig att arbeta tillsammans för ett gemensamt mål. Planering och organisering ser jag som en nyckel till framgång men också att vara öppen och flexibel för plötsliga förändringar. Jag är en glad morgonmänniska med mycket energi som ofta har en aktivitet inplanerad. Jag älskar att vara utomhus (utbildad naturguide), vara på gymmet och att umgås familj och vänner. Hoppas vi hörs!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Senior Product Designer, Fotograf

  Kompetenser

  Figma,Sketch,Fotografi,Digital Design,Product Design,UI Design

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Design and Protype your Website/App/Service

  Jag kan hjälpa er designa, fräscha upp eller ta fram er nya hemsida eller app!

  3-5 års erf.

  🚀

  Visual Content / Digital Design

  Jag hjälper er gärna att ta fram digitalt/grafiskt material till era olika plattformar. Jag är van att jobba med olika plattformar och har erfarenhet av att anpassa material efter målgrupp och affärsmål!

  3-5 års erf.

  🚀

  Fotografering

  Jag fotograferar gärna för dig eller ditt företag. Porträttfoton, miljöfoton, lifestyle in action-foton m.m. Skriv till mig så hjälper jag er gärna.

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  BAS ITG, Kronans Apotek, Synsam, Due Dive, Ömsen, Blueair, Most, , Zound Industries, Social Native, Postnord, AMF, Mindfully, Axel Wennhall, Assessio, Hostini, Read the Label

  Social native är en plattform där kreatörer kan dela sitt innehåll och där varumärken kan få innehåll som är fräscht, autentiskt och som redan har visat sig engagera. Ett projekt där jag fungerade som en av de ledande UI-designerna.

  Målsättningen

  Att uppdatera och ta fram en både säljande och användbar plattform enligt företagets KPI:s som skulle användas av både kreatörer och varumärken.

  Resultatet

  En clean plattform med en tydlig och enkel användarupplevelse för både kreatörer och varumärken.

  Kronans Apotek är en av Sveriges störta Apotekshandlare. Jag fick förmånen att jobba på detta företag under den perioden då e-handeln växte så det knakade.

  Målsättningen

  Att hjälpa kunden med visuellt marknadsmaterial till Kronans Apoteks E-handelns platform, nyhetsutskick, Sociala medier, Affiliate kanaler m.m.

  Resultatet

  Jag skapade material till olika plattformer efter kundens brand guidelines och var en mycket uppskattad team medlem som också var snabb på att leverera.

  Ett projekt med multidisciplinära krav, från olika delar av den logistiska kedjan av olika typer av frakter runt om i världen. Kraven översattes till användarupplevelser, prototyper och slutligen en komplett plattform.

  Målsättningen

  Att skapa en plattform där bönder i realtid se över sin leverans som ofta ska skeppas väldigt långa sträckor.

  Resultatet

  Projektet resulterade i en användarvänlig plattform där - bönder till butiksägare, i realtid kan övervaka sin leverans för att förhindra förlust av varor

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan