Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Amanda

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Amanda

  Amanda heter jag, är en 32-årig visionär från Göteborg, men som bor i Stockholm sen tio år tillbaka med min familj. Jag älskar mitt jobb och att jag får skapa och utvecklas som kreatör varje dag. Jag har arbetat med skapande och content i många olika former sedan 2006. Jag har bl.a. haft roller som journalist, modechef, content manager, PR-konsult, social media manager, och såklart grafisk formgivare. Efter alla år landade jag i att det helt tveklöst är formgivare jag vill vara, och här är jag nu. I min yrkesroll bidrar jag med energi och många idéer. Jag är noggrann och lämnar aldrig något åt slumpen. Från tidigare roller, arbetsplatser och uppdrag har jag med mig en bred kompetens och förståelse för hela processen - inte bara min roll i den. Jag har också lärt mig att jobba mot och förstå många olika typer av målgrupper - breda som nischade. Jag har goda kunskaper i både digitala medier och print. Behärskar Photoshop, InDesign och Illustrator utan problem. Jag håller i skrivande stund på att utveckla mina skills i Adobe After Effects och Adobe Animate, och har gjort en del enklare rörliga banners och liknande, men vill gärna utvecklas inom motion design. Som illustratör har jag gjort allt från minimalistiska modeillustrationer till futuristiska skivomslag, och illustrerar både analogt och digitalt, beroende uppdrag.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Grafisk formgivare & Illustratör

  Kompetenser

  Grafisk formgivning,Photoshop,Sketch,Wordpress,Mailchimp,Illustration,Procreate,Adobe Illustrator,Adobe InDesign

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Hemnet, Ljusgårda, Lescarf, Brombergs Bokförlag, A house Stockholm Gallerix, Footway, Metro

  Skapa en 20-sidig katalog för Brombergs kommande boksläpp hösten 2020.

  Målsättningen

  Resultatet

  Jag fick i uppdrag att göra ett omslag till Floormagnet's debutsingel "Boom!". Jag har gjort både artwork och grafisk formgivning.

  Målsättningen

  Skapa ett steam punk-inspirerat omslag.

  Resultatet

  Jag har jobbat med bostadsgalan Guldhemmet (som är initiativ av Hemnet) och ansvarat för all formgivning. I designarbetet har jag tagit fram illustrationer och utvecklat den visuella identiteten, jag har designat samtliga trycksaker (menyer, skyltar, reklam, diplom, bilagor etc) likväl som digitalt material (SoMe-kampanjer, banners, "vinnarkit", nyhetsbrev). Jag har även designat layouten för Guldhemmets hemsida – http://guldhemmet.se

  Målsättningen

  Resultatet

  Resultatet av själva galan finns att se på vimeo-länken (jag har inte tagit fram filmen, men mycket av de trycksaker jag gjort går att se i filmen likväl som den visuella identiteten).

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan