Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Malin

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Malin

  Att vara spindeln i nätet, jobba tillsammans med flera kontakter, skapa goda relationer med kollegor och affärspartners för att effektivt nå mål och resultat är en spännande och givande utmaning som jag finner mycket stimulerande. Att administrera och att hålla ihop arbetet för att säkerställa att saker blir gjort i rätt tid är en av mina definitiva styrkor. Genom mitt sätt att vara har jag lätt för att ta ansvar och skapa arbetsglädje och leverera resultat enligt de mål som företaget satt. I mitt DNA så försöker jag alltid jobba efter att överträffa kundens förväntningar, att kunden i detta fall kan vara både intern o extern gör ingen skillnad

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Kundmöte i världsklass

  Kompetenser

  kundresan,försäljning,cochning,kundrelationer

  Plats

  Floby

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Kundresan

  Inspirera och motivera personal Ge medarbetarna nya perspektiv och tankesätt Utmana medarbetarna att våga prova nya arbetssätt Ge nya argument för rekommendationer och försäljning Coach till nya ingångar till kund Ge Tips och Hjälp –när det kommer till kundresan.

  5+ års erf.

  🚀

  Coacha och leda medarbetare mot mål

  Att leda, gå mot mål och resultat är enormt utmanade men också en glädje och tillfredställelse. Att finna arbetssätt som fungerar för våra medarbetare då de möter kunder dagligen att underlätta och med stort ansvar om våra kunder, våra produkter, service & kundbemötande.

  3-5 års erf.

  🚀

  Social Media Manger

  Att få chansen att utveckla min kompetens och nyfikenhet att använda social medier i det jag tidigare arbetat med att nå kunder och skapa kundresan, försäljningen och långsiktiga relationer i det nya.

  0-1 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Bilbranchen, IKEA, Racerdepån, Systembolaget, Synsam, ICA,

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan