Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Amanda

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Amanda

  Jag jobbar för tillfället som Content och Community manager, frilansbaserad på GroupM i Stockholm, där jag arbetar på deras contentbyrå Mstudio som är deras kreativa avdelning. Jag har under tiden även studerat och tog examen i en master i ekonomi med inriktning marknadsföring vid Linnéuniversitetet i juni 2021. Jag har haft flera olika kunder inom olika branscher, både svenska och internationella företag, där jag hanterar deras konton i sociala medier. Men mitt jobb har mestadels varit hos en stor återförsäljare av olika varumärken inom inredning, som jag arbetat med som grafisk designer för att skapa en digital upplevelse på deras olika digitala kanaler, marknadsföringsinnehåll och sociala medier. Jag har haft hand om deras hemsida, skapat content till startsida och marknadsföringskampanjer och lagt upp själva kampanjerna. Jag har skapat inspirerande artiklar, som även har använts i olika marknadsföringskanaler som annonser till olika plattformar och i nyhetsbrev. Jag har även skapat annonsmaterial som bildmaterial och copy, för olika plattformar som social, native och displayannonsering. Jag har även hanterat sociala medier, som Facebook och Instagram, och skapat content, som copy och bildval med grafiska element som fungerat bra med produkten som skulle marknadsföras. Jag har även gjort nyhetsbrev två gånger i veckan, här var fokus mest kampanjer, men också med inspirerande inslag, samt att presentera nya varumärken och nya produkter för varje säsong. Jag är även van att jobba i business manager och har även lagt upp annonser baserat på budget, målgrupp etc. Jag är van vid att följa upp med statistik med försäljning, klick, och hur man kan ändra innehållet för att öka engagemanget. Jag har genom min utbildning en grundläggande förståelse för brand management och att göra en genomgående analys av företagets försäljning för att därefter kunna kombinera detta i olika beslut.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Content manager, Graphic designer

  Kompetenser

  Master degree in Marketing,Adobe Illustrator,Adobe Photoshop,Adobe Premiere Pro,Business manager,Voyado,Later,Sprout,Falcon,Episerver,Wordpress

  Plats

  Remote

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Content & Community manager

  Content manager, social media manager, and graphic designer. Have created content for website, campaigns, social media (Facebook, Instagram), advertisements (native, social, display), newsletters and inspirational articles.

  1-3 års erf.

  🚀

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  GroupM

  Skapat content till hemsida, kampanjer, sociala medier, annonsering, nyhetsbrev till ett inredningsföretag.

  Målsättningen

  Resultatet

  Skapat content till hemsida, kampanjer, sociala medier, annonsering, nyhetsbrev till ett inredningsföretag.

  Målsättningen

  Resultatet

  Skapat content till hemsida, kampanjer, sociala medier, annonsering, nyhetsbrev till ett inredningsföretag.

  Målsättningen

  Resultatet

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan