Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Johannes

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Johannes

  Hejsan! Mitt namn är Johannes Olovsson, är 20 år och jag har drivit min enskilda firma sedan jag var 16 år. Jag utgår från Skövde, men kan ta mig var som helst. Jag beskrivs som en glad och driven person med förmågan att leverera ett färdigställt resultat på kort tid, har ett kreativt öga och är lite av en perfektionist - vilket ger dig som kund ett proffesionellt resultat! Jag har varit intresserad av fotografering sedan jag var 11 år, men det var inte förrän då jag slutade 9an som det tog fart. Efter ”grundenten” fick jag mitt första sommarjobb på Norrqvarn, en restaurang precis vid Göta Kanal, som servitör. Läran om kundkontakt och service fick jag med mig redan där. När sommaren var slut spenderade jag hela min lön på att investera i en professionell drönare. Den investeringen ledde till att jag startade mitt företag ”Fotograf Johannes Olovsson”. Idag 4 år senare jobbar jag vid med mitt företag vid sidan av en heltidstjänst som Content Manager på Autocars i Skövde AB, där min roll är att fota och filma bilar som ska ut på annons och sociala medier, samt allt som rör verksamheten. Mitt mål och ambition är att kunna jobba med mitt egna företag 100% så snart jag får möjlighet.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Driven frilansfotograf sedan 16-årsåldern

  Kompetenser

  Studiofoto,Event,Film,Produktfotografering,Bilfotografering,Reklamfilm,Aftermovies,Musikvideo,Videoredigering,Bildredigering,Final Cut Pro X,Lightroom,Photoshop,Porträtt,Drönare

  Plats

  Hela Sverige

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Fotografering

  Jag fotograferar det mesta som efterfrågas. Det kan vara allt från produktfoto i studio eller location, porträtt, bröllop eller event! Jag löser det mesta, hör av dig så pratar vi mer!

  1-3 års erf.

  🚀

  Film

  Vill du ha film från ditt event, reklamfilm, drönarfilm, bröllop eller musikvideo? Jag fixar det mesta, hör av dig så pratar vi mer!

  1-3 års erf.

  🚀

  Redigering

  Jag har lång erfarenhet av både film- och videoredigering. Det kan handla om en kort reklamfilm, aftermovie från ett event, musikvideo, bröllop eller porträtt. Hör av dig till mig så pratar vi mer om vad som passar just dig!

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Forsbergs Mäklarbyrå, Artisten ”Helion”, Törebodabostäder

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan