Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Emanuel

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Emanuel

  Lång erfarenhet av kommunikation, grafik, marknadsföring och webbdesign. Detta innefattar allt från att bygga upp ett varumärke från grunden till att hjälpa till med det vardagliga kommunikationsarbetet. • Webbdesign • Grafisk design • Strategisk marknadsföring • Copywriting • Redaktionellt originalarbete • SEO • Social Media Management • Google Ads & Google Analytics • Håller utbildningar inom: Marknadsföring, Webb, Google Analytics, Sociala medier med mer.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Grafisk design & driver webbyrå

  Kompetenser

  Photoshop,Indesign,Illustrator,Webbdesign,Marknadsföring,SEO,Sociala medier

  Plats

  Gävle

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Designar din hemsida

  En hemsida ska inte bara se bra ut. Den ska vara funktionell, lättadministrerad & sökmotoroptimerad också!Jag skapar professionella hemsidor som erbjuder ett enkelt och tydligt användargränssnitt för dig som användare. Publiceringsverktyget erbjuder mängder av tilläggsmöjligheter, koppla på moduler som Webbshop, Nyhetsbrev, Intranät, Digital signage, Lunchmenyer med mer.

  5+ års erf.

  🚀

  Grafisk design

  Med många års erfarenhet av Adobe-paketet hjälper jag dig att designa allt från logotyper, grafiska profiler samt annat grafiskt material. Digitalt och tryck!

  5+ års erf.

  🚀

  Skriver och distribuerar din PR-artikel

  Med många års erfarenhet av copywriting och sökmotoroptimering samt med tillgång till en rad olika digitala nättidningar och presskontakter hjälper jag dig att få ut ditt budskap online. Jag har samarbeten och tillgång till kanaler som MyNewsDesk, SvenskPress, Företagsbladet, Effect+ med fler.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Yodo CMS, GoWeb webbyrå, Precis Reklam Reklambyrå

  Nystartade (2020) Scandinavian Green Trade behövde designa en webbshop med hälsotema för att kunna erbjuda hälsoprodukter av hög kvalité. För att förmedla detta behövde de även en snygg grafisk profil samt uppdatering av logotyp.

  Målsättningen

  Målet var att designa en attraktiv och funktionell webbshop där besökarna snabbt förstår att det gäller hälsa och att det är möjligt att beställa hälsosamma, hållbara och smarta kostalternativ.

  Resultatet

  Resultatet blev en tydligare grafisk profil och logotyp i gröna färger. Detta kompletterades med bilder på hälsosam mat och träning. Idag säljer e-handeln hälsoprodukter på löpande band.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan