Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Johan

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Johan

  Hejsan! Det var det en man som sa när jag var ute på promenad. Jag hade lite glömt hur mycket mer personligt och värmande hejsan är än ett hej. Så hejsan! Jag heter Johan och älskar katter, äppelpaj och digital formgivning. Jag är strukturerad, ansvarsfull och kreativ. När jag var liten sa jag att jag skulle bli serietecknare. Att det i framtiden skulle innebära digital formgivning hade varit svårt att gissa, för vad tusan är det för jobb? Det är ett jobb där jag vill skapa logotyper, grafiska manualer, kreativt innehåll till sociala medier och formge banners, posters och omslag. Efter examen från Grafisk design och kommunikation startade jag enskild firma där jag hjälper företag med digital formgivning. Finns det något som du skulle behöva hjälp med? Hör gärna av dig, för jag hjälper dig gärna!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Utbildad grafisk designer

  Kompetenser

  Photoshop,InDesign,Illustrator,Layout

  Plats

  Finspång

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Arbete med logotyp

  Vilka brister har din nuvarande logotyp, och hur kan vi förbättra den? Du kanske behöver en allra första logotyp? Jag kan vara ett samtalsstöd att bolla idéer med, skissa på nya förslag och vektorisera dem till en tryckredo versioner i både färg och gråskala.

  0-1 års erf.

  🚀

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  DOSPACE, EnergiEngagemang, Design by Siggelin

  Ett Word-dokument med en PowerPoint bytte form till en rapport. Formgivning av diagram och rapport enligt grafisk manual. För Material Economics via Design by Siggelin. Använda program: Adobe Illustrator och Adobe InDesign.

  Målsättningen

  En rapport som matchar hur företagets tidigare rapporter sett ut.

  Resultatet

  En rapport med lättöverskådlig infografik.

  En ny logotyp och grafisk profil till kontorshotellet DOSPACE. Materialet samlades i en grafisk manual. Använda program: Adobe Illustrator och Adobe InDesign.

  Målsättningen

  En logotyp som håller över tid.

  Resultatet

  En avskalad logotyp som markerar ordseparationen med en linje. Färgerna justerades och nya välkomnande färger lades till.

  På fritiden gör jag egna skivomslag för album jag tycker behöver nya. Att få göra skivomslag på riktigt vore ett drömuppdrag!

  Målsättningen

  Få omslagen att, enligt mig själv, matcha musiken bättre.

  Resultatet

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan