Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Evelin

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Evelin

  Här finner ni en Piteå-bo med öga för färg och form och de minsta detaljerna. Kan hjälpa dig med bland annat annonsproduktion, bildredigering, tidnings- och boklayout, grafiska profiler, småformat såväl som stor-format, bildekor, fotografering och wordpress. Jag läser en kurs i digital marknadsföring på distans nu under våren så snart är jag certifierad sådan! Är även virtuell assistent och hjälper företag med det mesta.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Formgivare, virtuell assistent, digital marknadsförare

  Kompetenser

  Indesign,Photoshop,Illustrator,Grafisk formgivning,Boklayout,Tidningslayout,Layout,Design,Formgivning,Typografi,Foto,Fotografering,Bildredigering

  Plats

  Sjulsmark

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Logotyp med grafisk profil

  Låt mig formge din nya logotype, definiera vilka typsnitt och färger du ska använda i din grafiska profil. Skapar även mallar för bildekor, visitkort, annonser m.m.

  5+ års erf.

  🚀

  Hemsida i Wordpress

  Jag bygger enklare webbsidor i Wordpress. En webb är ansiktet utåt och gör ditt företag seriöst och samlar all information på ett och samma ställe.

  1-3 års erf.

  🚀

  Virtuell Assistent

  Anlita mig på timme eller återkommande om du behöver avlastning med tidskrävande uppgifter. Några exempel kan vara: kundservice, mailhantering, sociala medier, presentationer, copy, annonsering och mycket annat.

  0-1 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  CE- En duktig hund gör 10 renskötares jobb. Jag gjorde layouten för denna bok ihop med författarna Anna Kuhmunen och Leila Nutti. Det var ett projekt som Avki höll i.

  Målsättningen

  Formge omslag och inlaga

  Resultatet

  En fin och trevlig bok som berättar om renhundens historia.

  Skapade en logotype inför ett lopp som ska hållas under sommaren 2022.

  Målsättningen

  En logotype som symboliserar "Ekopark" och "skog".

  Resultatet

  Både jag och kund blev mycket nöjda. Tydligt namn med tagline som förklarar ort. Bladet är "örnbräken" som växer i denna Ekopark i Rosfors.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan