Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Anna

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Anna

  Behöver ni stärka upp ert team med en målinriktad affärsutvecklare? Jag har nu möjlighet att ta mig an enklare uppdrag inom affärsutveckling, digital strategi och SEO. Anna heter jag och studerar till Affärsutvecklare inom Digital handel & logistik på KYH i Stockholm. Examen våren 2023. Jag har varit egenföretagare i stort sett hela mitt yrkesverksamma liv och är därför van att ta stort ansvar och ha många olika projekt pågående samtidigt. Mina styrkor är att jag är positiv, målinriktad och driven. Jag har ett helikopter-perspektiv på allt jag gör och har lätt för att se helheten. Att förbättra och optimera är det roligaste jag vet och jag drivs av att ständigt vara i utveckling. Konverterar inte din e-handel så som du önskar och vill? Vet du inte var du ska börja? Jag kan hjälpa dig med att ta fram behovsanalys och ge dig förslag på åtgärden och mycket mer!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Konsult inom digital affärsutveckling

  Kompetenser

  SEO,Affärsutveckling,Content-strategi,Omvärldsanalys,Konkurrentanalys,Holistic Growth,Digital marknadsföring,Customer Success,Content Creating,Koordinator,Projektledning,SoMe-strategi,Sociala medier

  Plats

  Distans/Remote/Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  SoMe-strategi

  Vilka sociala kanaler finns ni på idag och hur ser ert engagemang ut bland era följare? Hur ser det ut hos era kollegor i branschen, vilket innehåll skapar dom? Jag hjälper er att sätta upp en strategi för vad ni ska publicera och på vilken plattform samt presenterar förslag på content.

  0-1 års erf.

  🚀

  SEO analys

  Jag ser över er webbplats och utför sedan en SEO-granskning (Audit) samt analyserar er GA. Efter detta sammanställer jag mina insikter till en lista med förbättringsåtgärden som på sikt kommer öka er tillväxt.

  0-1 års erf.

  🚀

  Holistic Growth

  Som affärsutvecklare kan jag se över ert företags helhet och hitta förbättringsmöjlighet. Med datainsikter och kunskaper inom interaktionsdesign kan jag se över er verksamhet och hur den möter era mål. Vill ni skapa mer tillväxt? Öka konverteringar? Få fler att prenumerera på ert nyhetsbrev? Jag tar fram en mall på rekommenderade förbättringsåtgärden utifrån era mål. Exempel: Jag kan hjälpa er att optimera och driva utveckling kring kundresan baserat på datainsikt samt delge insikter för hur ni på bästa sätt underlättar kundresan genom det innehållet ni publicerar. Jag kan även se till att den grafiska profilen på respektive plattform ger ett unisont uttryck för att stärka företagets varumärke.

  0-1 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Exsitec, Boka.se, Rum för Inspiration, VÄN Sweden, Hall Sthlm, Bjarnstrom Photos, Mondary, Hall Studios, Bookatreat

  Jag har som konsult arbetat med att utveckla och bygga upp Boka.se's utbud inom skönhet och hälsa. Det har innefattat allt från att ta fram nya funktioner i systemet, kravspecifikationer (kravställning) till Bokas utvecklare samt att tänka strategiskt kring marknadsföringplaner. En stor del av rollen innefattade också research, onboarding, omvärldsbevakning, sköta sociala kanaler och nyhetsbrev.

  Målsättningen

  Bredda Boka's erbjudande till det nya segmentet skönhet & hälsa

  Resultatet

  Anna är lojal, engagerad och noggrann. Oerhört driven och målmedveten, jag skulle varmt rekommendera Anna till en framtida arbetsgivare.
  Caroline Madden, CCO Boka.se

  Byggt upp varumärket Hall Sthlm i sociala medier samt använt de sociala kanalerna för att bygga ett starkt community. Arbetat med content-strategi som innefattat fokus på Instagram och nyhetsbrev samt med fysiska upplevelser som konstutställningar. SEO-optimerat hemsida samt jobbat med SEM.

  Målsättningen

  Att skapa en fullbokad frisörsalong i centrala Stockholm med en familjär känsla där kunden alltid är i fokus.

  Resultatet

  Hall Sthlm var en succé från början till slut. I februari 2022 stängde salongen efter 6 fullbokade år.

  Tagit fram en grafisk profil till företaget Hall Studios samt tagit fram en content-strategi för företagets sociala medier som även innefattat visuell identitet.

  Målsättningen

  Att förpacka varumärket hallstudios. på sociala medier

  Resultatet

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan