Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Oscar

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Oscar

  Jag har frilansat i snart 10 år med grafisk formgivning och illustration. Jag tror på att skapa varumärken åt människor, inte företag. Därför försöker jag djupdyka i frågor som varför och hur så mycket som möjligt. Jag har arbetat med allt från hemsidor, förpackningsdesign till fulländade grafiska profiler och tryck för kläder. Otroligt envis i sättet. Alltid optimistisk, positiv och glad. Mitt mål är att alltid utvecklas och aldrig vara nöjd. Sen tycker jag ändå att jag är helt okej på det jag gör. Men det är förstås upp till dig att avgöra.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Grafisk formgivare & Illustratör

  Kompetenser

  Varumärkesstrategi,Adobe-programmen,Copywriting,E-handel,Grafisk Design,Illustration,Wordpress,Videoredigering,Nyhetsbrev,Sociala medier,Förpackningsdesign,Tryck,Branding,Varumärke

  Plats

  Stockholm, Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Grafisk formgivning

  Formgivning för tryck eller digitala kanaler. Vare sig det är sociala medier, broschyrer, grafik till hemsida.

  5+ års erf.

  🚀

  Designar och bygger din hemsida

  Jag hjälper dig designa och bygga din hemsida med Wordpress utifrån en existerande grafisk profil alt. så skapar vi en i samma veva.

  5+ års erf.

  🚀

  Grafisk identitet

  Jag hjälper dig att skapa en grafisk identitet som passar den känsla du vill förmedla med ditt företag. I slutändan tar vi fram en logotyp, färger, typsnitt och eventuellt tillhörande illustrationer eller mönster för att förstärka profilen.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Love Warriors, Multibrackets, Layer & Mesh

  Det här är några logotyper som jag har gjort under åren. En bra logotyp har en idé och en anledning bakom sig så att visa dom bredvid varandra så här är egentligen inte rättvist. Det handlar inte om hur de ser ut, utan varför de ser ut på ett visst sätt. Men men... dom ju alltid trevliga att titta på, så varsågoda!

  Målsättningen

  Resultatet

  Kaffe med Bok är en gammal bokhandel som är omgjort ett litet kafé på Södermalm. Kafeét är grundat av ett gäng bok och kaffeentusiaster. På kaféet kan du njuta av egenrostat kaffe och läsa en bok, eller bara hänga med kompisar.

  Målsättningen

  Idén är att det här ska vara en plats där du nästintill skulle kunna tänka dig att bosätta dig på. En plats där allt är möjligt och ingenting frown upon.

  Resultatet

  Med en framtagen färgpalett blev det en mysig men också enkel inriktning där idén med kafét blev en del av loggan. En kaffe med bok.

  En profil till en restaurang som ligger i en fyr som serverar saftiga skaldjursrätter från Vietnam.

  Målsättningen

  En profil som blandar den vietnamesiska matkulturen med den svenska skärgården.

  Resultatet

  En stilren lyxig känsla som ändå smakar utsökt vietnamesisk spis och andas skärgården.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan

  LinkedIn:

  Portfolio:https://wellton.co