Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Katrine

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Katrine

  Jag är en digital designer specialiserad på att skapa användarvänliga upplevelser. Jag tror på att det är genom kommunikation som man skapar relationer människor emellan. Människor ignorerar design som ignorerar människor.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Digital designer med UX/UI kompetens

  Kompetenser

  Illustrator,Photoshop,InDesign,Adobe XD,Figma,After Effects,Wordpress

  Plats

  Stockholm. Göteborg, Jönköping och Växjö.

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  On-demand digital designer med UX/UI kompetens

  Jag arbetar som digital designer med ett brett spektrum av verktyg – från branding, grafisk design, digital design, UX, UI, hemsidor i Wordpress, digitala illustrationer, ikoner, enklare animationer, innehållsproduktion för sociala medier och visuella helhetskoncept.

  3-5 års erf.

  🚀

  Ikondesigner

  Jag skissar, illustrerar och levererar sammanhängande set av ikoner custom-made för företag och kontext där ikonerna ska exponeras.

  1-3 års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Volvo, OTW, Gullers Grupp, Creative Works och Word Audio Publishing.

  Att använda ikoner som ett sätt att kommunicera är ett effektivt sätt att göra komplex information mer tillgänglig för användare. Därför skapade jag ett set med ikoner för Noun Project för fri användning för kreatörer så att de kan kommunicera sina färdigheter på ett effektivt sätt.

  Målsättningen

  Att ge kreatörer ett medel för att kommunicera sina färdigheter på ett enkelt och effektivt sätt – gratis oavsett syfte.

  Resultatet

  Jag skapade sammanlagt nio stycken ikoner som är fria för nedladdning på Noun Project.

  Mellan 1994 och 2018 delades det största designpriset i världen ut årligen av Röhsska museet med medel från Torsten Söderbergs stiftelse. För varje år designade F&B Happy en katalog över designerns livsverk.

  Målsättningen

  Katalogen ska spegla den vinnande designerns värdegrund. För år 2015 skulle katalogen spegla Ilkka Suppanens värdegrund och visa upp hans livsverk som designer.

  Resultatet

  Jag arbetade som grafisk designer och tog fram en grafisk form och mall för katalogen i samarbete med design-teamet.

  Beat It är en pulskontroll för mobiltelefoner. Det hjälper användare att mäta sitt hjärta genom en enkel steg-för-steg-guide. Uppdraget beställdes av California Institute of Arts i en specialiseringsutbildning inom UI-design.

  Målsättningen

  Målet med applikationen är att uppmuntra en yngre generation användare att förbättra sina löpförmåga och övergripande hälsofrekvens.

  Resultatet

  Jag fick ett certifikat utfärdat av Coursera med intyg att jag har kompetens inom Visual User Interface Design.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan