Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Pär

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Pär

  Genom min designproduktion löser jag ditt företags digitala knutar. Vi får tillsammans först belysa vilka problem du upplever att ditt företag har och hittar gemensamt fram till de digitala åtgärder som bör göras. Om du redan vet allt detta och har en brief, då går vi direkt till verkstan och tar fram verktygen. Här ska skräddarsys för glatta livet. Med min höga arbetsmoral och mitt goda inlyssnande på dina/era önskemål nås målet friktionsfritt. Detta då jag förutom som person är ödmjuk, även har arbetat fram egna verktyg/målbilds-processer som kortar ner arbetstiden och då håller ner dina kostnader i jämförelse med många andra producenters, men självklart med högsta önskvärda prestanda. Det blir då inga oklarheter längs med processens gång. En hobby som jag återkommer till när tid finns, är att rita egna typsnitt, drömmen vore ju att få chansen att göra ett sådant i samband med en branding. Jag driver en reklambyrå i form av Studio Mogul i Sunne, Värmland men har kunder över hela Sverige, så att jobba på remote är inget problem. Jag har kunder inom alla tänkbara branscher med både hemsidor, logotyper likväl som tryckmedia mm som producerad media.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Bred och idérik grafisk formgivare som med mina egenframtagna verktyg gör din resa friktionsfri.

  Kompetenser

  Grafisk formgivare,logotyper,Varumärkesstrategi,varumärkesuppbyggnad,Illustration,animation,rörligt,trycksak,Bildmanipulering,retusch,prototype,Adobe Creative Sviten,wireframing,wordpress,Elementor,procreate

  Plats

  Remote (eller Värmland)

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Logotyp / Grafisk profil / Visuell identitet

  För att skräddarsy ditt företags logotyp och eller grafiska profil så har jag arbetat fram ett interaktivt formulär du får fylla i den initiala fasen av arbetet. Med detta underlag ges känsla och riktning hur du vill ha din logotyp/grafiska profil, självklart med en kontinuerlig dialog och detaljerad avstämning. Att i en sales-pitch berätta om att en jobbar på ett brett fält kanske inte drar öronen till sig, men jag gör det ändå. Jag har företagskunder inom industri, byggnation, sport, sjukvård likväl som kultur och levererar genom min reklambyrå Studio Mogul Knivskarpa lösningar som garanterar absolut kundnöjdhet.

  5+ års erf.

  🚀

  Hemsidor (eller prototyper för hemsidor)

  Hemsidorna gör jag uteslutande i Wordpress (främst med Elementor som verktyg) och de kan omfattas av bl a. e-handel eller bokningssystem etc. Designen för den arbetas fram kontinuerligt med detaljerad avstämning, efter att vi gett den en visuell inriktning och eventuellt kikat på referensmaterial. Prototyper för hemsidor/appar gör jag i Adobe XD primärt (men Figma och sketch är också möjligt om det önskas) Omfattningen kommer vi överens om i initialt och arbetet tas fram kontinuerligt med detaljerad avstämning till slutprodukt levereras.

  3-5 års erf.

  🚀

  Trycksaker

  I Indesign skapar jag Bokomslag, foldrar, broschyrer/kataloger, magasin, visitkort, flyers mm. I en initial fas gås materialet ni önskar ha med igenom, vilka aspekter det ska tas hänsyn till, samt om det finns eventuella stil-referenser som er trycksak önskas gå i samklang med. Jag har kontakter med tryckerier jag sedan kan hänvisa er till både vad gäller digitaltryck, offset eller Riso-tryck (det sistnämnda ger en hantverksmässig/original-litografisk känsla överlag som jag personligen älskar).

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Stockholms Innebandyförbund, Brigadmuseum, Labelcopy, Byggpartner08

  2020 fick jag uppdraget att göra hemsidan för Brigadmuseum (Som är beläget i Karlstad) Hemsidan är gjord utifrån befintlig grafisk profil för Brigadmuseum och jag valde att arbeta fram den i Wordpress editor Elementor.

  Målsättningen

  Jag fick här arbeta med att ta fram hemsidan för brigadmuseum.se. Ett grundsyfte med min design och resultatet var att det ska vara lätt att uppdatera hemsidan direkt av personalen på Brigadmuseum.

  Resultatet

  Reaktionerna på sidan har varit positiva och bland annat sägs det att den har en pedagogisk struktur och är lättnavigerad. Resultet stämmer väl överens med det vi kommit överens om i offerten.

  Handritad logotyp för tjänst inom musikindustrin

  Målsättningen

  K-works önskade en logotyp för tjänsten Labelcopy. Den tjänsten har utvecklats av dem för att enklare kunna göra skivomslags-moduler inom musikindustrin. Ett önksemål var att göra en sk vaiabel logo.

  Resultatet

  Logotypen är handritad för att ge ett personligt uttryck, t ex så har bokstäverna P och O fått en livfulllhet som kändes viktig. Logotypen kan ha olika variationer beroende på presentationsyta.

  Stockholms Innebandyförbund ville ha en logotyp för deras årliga tävling "BÄST I STAN".

  Målsättningen

  Förbundet önskade en logotyp med tre variationer, där färgsättningen skiljer dem åt. "Den ska kännas som en seger" var ett av kundens önskemål. På bilderna representras de olika färgvarianterna.

  Resultatet

  Ett mycket lyckat resultat enligt kund. De har anlitat mig vidare för fler uppdrag, för andra tävlingar. Den här logotypen ska göras med prägling på medalj hos Sporrong. Det ska bli spännande att se.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan