Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Sahand

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Sahand

  Jag är en person som tycker om att arbeta ärligt och prestigelöst. Tillsammans med er vill jag hitta kreativa lösningar för era projekt. Ni kan stå för idén och jag kan fixa resten, eller så kan vi göra det tillsammans! Men en förutsättning jag har är att bästa idén måste vinna, oavsett vart den kan komma ifrån och jag kommer alltid vara ärlig om jag inte tycker något ser bra ut. Tycker om att arbeta snabbt och effektivt men högt i tak!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Marknadschef - Filmare - Redigerare

  Kompetenser

  Redigering,Final Cut Pro,Adobe,Premiere Pro,Film,filminspelning,inspelning,Social Media,reklam,podcast,talkshow,talk show

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Video

  Video är ett bra sätt att bygga förtroende på, oavsett om det är en produkt, tjänst eller en intervju. Idag räcker det inte längre med att bara sticka ut utan man måste även skapa känslor och kunna koppla det till något som varumärket står för, dels för potentiella kunder men också framtida anställda. Jag kan producera film anpassat för just er och er målgrupp genom kanalerna som mottagaren befinner sig på. Filmen kan utformas för att användas internt men också för att spridas i digitala kanaler. Att bolla kostar inget, hör gärna av er!

  5+ års erf.

  🚀

  Podcast

  Podcast är idag ett av världens snabbast växande mediaformaten och ett effektivt sätt att komma i kontakt med rätt målgrupp. Podcasts är inget man lyssnar på av en slump utan något man aktivt väljer att lyssna på. Vi kan hjälpa er med hela processen från att bolla idéer till färdigt avsnitt och vi har utrustning samt kompetens som krävs för att skapa en lyckad produkt. Vi kan även hjälpa er med att spela in podden i videoformat för publicering på videoplattformar som Youtube.

  5+ års erf.

  🚀

  Redigering

  Har du material som du vill få till en färdig produkt så kan jag hjälpa dig/er med att redigera ihop det på ett sätt som passar era syften. Det kan vara en vlog på Youtube, podcast som ska upp på Spotify eller bilder för publiceras på Instagram. Hör av er så hjälper vi er mer än gärna.

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  HowToTalk, Porsche, Sturebadet, CGM, Nordic Choice, Stefan Sauk, mfl...

  HowToTalk är ett program som sänds på YouTube med över 100.000 tittare per avsnitt.

  Målsättningen

  Målet var att skapa en talk show för att kunna berika tittare på kunskap samt sprida medvetenhet kring kända profiler i Sverige

  Resultatet

  Givaren kom med idén kring programmet och jag fick ansvaret att ta fram programmets grafiskaprofil, platser det spelades in på, vilka gäster som skulle vara med, inspelning, klippning samt publicering

  Jag fick frågan att skapa en helt ny video-podd med Stefan Sauk. Tanken var att den skulle visas på YouTube som video podd samt spridas på dem vanliga poddplattformarna i endast ljud. Tog fram cover för podden efter en studio fotografering samt hittade lokal för inspelningen. Vi spelade in 3 avsnitt tillsammans då jag skötte 3 kameror med 3 vinklar samt ljudinspelningen. Därefter redigerades avsnittet tillsammans med intro/outro och promotionklipp och trailers till avsnitten.

  Målsättningen

  Målet var att ta fram hela konceptet och producera programmet I Huvudet på Stefan Sauk samt att sköta distributionen av den på alla poddplattformar.

  Resultatet

  Resultatet blev lyckat med över 81.000 tittare på YouTube.

  Dagar innan det var dags för oss att livesända från en studio i Stockholm på ett digitalt event för 1000 deltagare kom de strängare Covid-restriktioner och vi kunde inte längre resa sträckan Göteborg – Stockholm. Sahand kom verkligen som en räddare i nöden och löste på en extremt kort tid en studio på vårt kontor i Göteborg, säkert och proffsigt! Han tog över all kommunikation med produktionen i Stockholm och löste alla tekniska bitar. Han gjorde ett grymt jobb på en väldigt kort tid.

  Målsättningen

  Att på kort tid möjliggöra en livesändning för ett event med över 1000 deltagare. Från första samtal till live var det 3 dagar.

  Resultatet

  Blev en lyckad sändning trots att det var mycket kort varsel!

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan