Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Anders

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Anders

  Jag har lång erfarenhet som grafiker och är specialiserad inom digital bidlbehandling. Jag har även jobbat som webbutvecklare och bygger idag hemsidor åt företag i Wordpress. Jag är lojal, pålitlig och tar ansvar för att kunden ska vara till 100% nöjd. Ser fram emot att jobba med dig!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Retuschör, grafiker, webbutvecklare

  Kompetenser

  Photoshop,Wordpress

  Plats

  Göteborg

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Retusch

  Jag erbjuder retusch av modeller, kläder, andra e-handelsprodukter, miljöbilder etcetera. Retuschtekniker som jag behärskar innefattar: Färgkorrigering Färgställning mot tygprover eller andra varuprover Avancerade friläggningar (hår, päls, olika skärpedjup) Montage Omfärgning Borttagning av objekt Kreativ ljussättning och färg Tryckanpassning till dagspress och magasin Restaurering och så vidare.

  5+ års erf.

  🚀

  Bygger din hemsida i Wordpress och WooCommerce

  Låt hemsidan göra jobbet! Hemsida företag: Hemsidan ska framförallt förklara på ett klart sätt hur dina potentiella kunder kan ha nytta av dina tjänster. Och den bör användas som ett verktyg för att per automatik öka företagets försäljning! Steg 1: Skapa en attraktiv, säljande och sökmotoroptimerad hemsida. Steg 2: Bygga förtroende för dig och ditt varumärke. Steg 3: Nå ut via organiskt sök samt riktad, smart annonsering på nätet. Steg 4: Se till att besökarna till din sajt återkommer och anlitar dig. Jag bygger inte bara hemsidor – jag ser även till att din hemsida rankas högt hos Googles sökmotor för relevanta sökfraser och att din försäljning ökar. Du vill att din sajt hamnar på Google första sida, du vill att besökarna klicka på länken till din sajt, och till slut vill du att besökaren stannar kvar på din sajt, och gör en konvertering. Låt inte ditt företags hemsida försvinna bland alla andra utan låt den bli en extra resurs som jobbar för dig dygnet runt, året runt!

  5+ års erf.

  🚀

  Grafisk produktion

  Grafisk produktion – fokus på säkerhet och precision Jag har lång erfarenhet av all form av grafisk produktion, från visitkort och flygblad till kataloger och böcker. Slipp huvudvärk och undvik alla fällor - släpp över ansvaret till mig för ditt företags trycksaksproduktion! • LOGODESIGN Den kreativa delen inom grafisk produktion. Här handlar det om ditt företags identitet och varumärkesstrategi, vilket kräver viss efterforskning och analys. Låt mig skapa elegant logodesign och bygga din grafiska profil. Detta kommer att ge allt ditt reklammaterial själva pricken över i:et. • EFTERSKÄRPNING AV BILDER Fotografer skärper oftast bilder i den storlek de exporterar ut bilden i (elektronisk skärpa). Sedan monteras bilder in i en layout i Indesign. Där skalas bilder ner för att anpassas till sidornas design. Och när bilder skalas ner försvinner en stor del av skärpeeffekten. Här har jag en smart lösning där jag med hjälp av ett Indesign-plugin skalar och skärper bilderna i rätt storlek. • VEKTORISERING OCH PDF-KONVERTERING Har du en pixelbaserad logo som behöver skalas upp? Låt mig vektorisera den, så håller den skärpa och toppkvalitet i alla storlekar – nödvändigt vid ”stripning” av bilar eller rollups och stora banderoller. Jag exporterar ut i lämpligt filformat. Jag kan dessutom konvertera PDF:er via Illustrator till Indesign och även PDF till Word. • GRAFISK DESIGN Trycksaker är fortfarande relevant i företags marknadsföring och funkar som ett bra komplement till digital marknadsföring. Jag kan ta fram grafisk design för allehanda trycksaker. Jag ser till att allt som produceras följer ditt företags grafiska profil. • ORIGINALFRAMSTÄLLNING Ge mig din designskiss, grafiska profil eller mall så kan jag ta fram tryckoriginal utifrån dessa, oavsett om det handlar om visitkort eller rollups. Du kanske har katalogproduktion eller årsredovisningar som ska uppdateras. Eller har du olika språkversioner som ska fixas? Det löser jag! • EXPORT AV PDF OCH KONSULTATION Att exportera ut en korrekt PDF från Indesign som ska funka för just ditt tryckeri kräver viss kunskap. Är det rätt upplösning på bilderna? Utfall? Rätt färgprofil? Jag har koll på det. Behöver du konsultation inom Indesign eller Photoshop är det också något jag kan bidra med.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Insight Magazine (USA), Hemtextil, Paleoteket, High Mind, Företagarföreingen Högsbo Sisjön m fl

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan