Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Mikail

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Mikail

  Hej! Jag är en utbildad Social Media Manager med en utmärkt förmåga att erbjuda relevanta, smidiga och hållbara kreativa lösningar inom det digitala landskapet. Det råder absolut ingen tvivel inom mig att jag har erfarenheterna och kompetensenatt bidra med allt ni söker och lite till. Redan 1 år innan jag började min väg tillexamen som Social Media Manager har jag spenderat god tid till att utbilda mig självmant inom ämnet med praktiska element omfattande av lyckad försäljninginom e-handel. Annars är jag en väldigt varm och mysig kille som älskar att njuta av dem lättare sakerna i livet som naturen, promenader, tv och dator spel och liknande. Hoppas vi hörs!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Passionerad Digital Marknadsförare och Strateg

  Kompetenser

  Google Analytics,Google Ads,Facebook Ads,Optimering,SEO,SEM,Digital Strategi,Konverteringsoptimering,Paid Social,Webbanalys,Measurement & Tracking

  Plats

  Halland, Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Strategi

  Vad ska ni arbeta med framöver för en givande digital närvaro? Har ni redan ett mål men vet inte hur ni ska agera på era sociala kanaler? Låt mig hitta en perfekt övergripande strategi utifrån era mål. Detta omfattar starkt ingående information som är anpassad för alla era kanaler.

  1-3 års erf.

  🚀

  Digital Marknadsföring

  Vill ni nå ut till nya kunder, följare eller öka försäljning? Låt mig ta fram en kampanj för hur ni kan uppfylla era marknadsföringsmål och visa upp er inför rätt målgrupp.

  1-3 års erf.

  🚀

  Optimering / Contentskapande

  Har ni en fungerande sida eller andra sociala kanaler som inte presterar som ni hade önskat? Genom att analysera era kanaler kan jag ge er insikter till varför och hur ni bäst kan förbättra er närvaro. Behöver ni idéer och förslag på givande innehåll till era följare? Jag kan erbjuda er innehållsförslag som funkar på sociala medier samt övergripande plan för ert arbete framöver.

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Fragbite, Diverse Executive Board, Hotel Gio, Drakar & Mazariner, Upbeater, FP Francotyp Postalia AB, Brazelets of Scandinavia

  Under utbildningen fick vi ta del av deb.s nuläge och fick i uppdrag att i grupp arbeta för ett case. Caset handlade om hur deb. skulle sköta sin digitala strategi. Kampanjskisser, content skapande, målgruppsanalys samt strategier för sina ageranden på deras kanaler för att öka sin kännedom och mängd anmälningar.

  Målsättningen

  En hållbar digital strategi för en lyckad närvaro digitalt samt öka varumärkeskännedomen.

  Resultatet

  Efter uppgiften var klar resulterade detta i att deb. ville ta del av vår strategi för att implementera förslagen aktivt i deras verksamhet. Ett lyckat case!

  Vårt examensarbete omfattande konsultering mot ett mindre nischat företag i centrala Halmstad. Här var målet att utöka närvaron samt hur den kunde förbättras överlag.

  Målsättningen

  Ökad närvaro, optimering av kanaler och innehåll

  Resultatet

  Ett lyckat case!

  Praktik på Fragbite med omfattande analys av dålig prestation på diverse kanaler.

  Målsättningen

  Att finna framgångsfaktorer i publicering på bolagets Facebook kanal samt finna andra faktorer till hämmad framgång på webbsidan.

  Resultatet

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan