Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Markus

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Markus

  Jag jobbar med strategisk design med med hjärta, kunskap och nyfikenhet. Jag erbjuder visuella lösningar med utgångspunkt i ditt företags varumärke och målgrupp. Oavsett om det gäller en grafisk profil eller en bra användarupplevelse som ska vara snygg, engagera och ge resultat.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Strategisk Designer

  Kompetenser

  UX,UI,Grafisk design,Design Direction,Art Direction,Sketch,Invision,Figma,Adobe CC,Ecommerce,Sructure & Navigation,Usability,Logotypes,Graphic Profile,Graphic Manual,Visual Identity,Icons,Pictograms

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Design digitala lösningar | UX/UI design

  Användarupplevelse (UX) och användargränssnitt (UI) är två viktiga beståndsdelar i designen för digitala lösningar. Utifrån ett strategiskt tänk handlar det om att skapa ett gränssnitt som ska ge användarna och målgruppen en trygg upplevelse som når upp till förväntningarna. Ett genomtänkt gränssnitt ger en fin användarupplevelse som kommer att öka konverteringen.

  5+ års erf.

  🚀

  Visuella identiteter

  Företagets visuella identitet och grafiska profil är grunden för en hållbar och tydlig kommunikation med omvärlden, särskilt med den specifika målgruppen. Den ska gå som en tydlig röd tråd genom allt grafiskt och visuellt – trycksaker, sociala medier, video och webbplats. Mitt främsta fokus vad gäller grafiska profiler är att det visuella ska vara tydligt samt enkelt att applicera i alla kanaler och plattformar.

  5+ års erf.

  🚀

  Grafisk design

  Grafisk design ingår oftast i de flesta projekt. Det kan handla om att formge en logotyp, piktogram och ikoner för ett webbprojekt samt trycksaker i form av kataloger, visitkort och annonser. Bra grafisk design behöver vara genomtänkt. Den ska alltid utgå från företagets visuella identitet för att skapa igenkänning och tydlighet. Det är då designen stärker varumärket och målgruppen kan förstå det ditt företag vill förmedla.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Stanley Security Systems, Tibrokök, Skogsindustrierna, World Animal Protection, Axlings Linne, Handelsrådet, Hunkydory, Säljarnas Riksförbund, Guldsmedsmästarnas Riksförening, Axholmen, Industriarbetsgivarna, Moderskeppet, Nordic Kitchen Group, Envac

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan