Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Saskia

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Saskia

  Hej! Jag har bred erfarenhet av marknadsföring och affärsutveckling inom Retail och FMCG, är en stark projektledare och eventplanerare med stort driv och mycket energi. Behöver ni hjälp att ordna ett PR-event för en nylansering, eller söker ni någon som kan starta upp ett nytt varumärke på svenska marknaden? Jag finns tillgänglig för både korta och längre uppdrag och har tidigare jobbat med PR, Brand Management, och e-handel för bland annat Maybelline, L'Oréal Paris och GANT. Spana gärna in min LinkedIn för att läsa mer. Hoppas vi ses!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Marknadsförare inom retail/FMCG

  Kompetenser

  Retail,FMCG,PR,Event,Brand Management

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Projektledning av event

  Jag kan hjälpa till med projektledning för stora som små event för både PR, konsumentevent (tex sampling) och retailevent (tex pop-ups och butiksevent). Med mångårig erfarenhet från kundsidan har jag en god förståelse för hur kunder jobbar och vad de kan ha för krav, och har jobbat med en stor variation av budgetar och skalor, allt ifrån små intima middagar till stora fester och långkörande popups. Jag har även jobbat i flera år som eventpersonal så har koll på vad som får ett event att gå ihop och fungera på bästa sätt från grunden. Som person är jag positiv, driven och flexibel, ordningssam och lösningsorienterad. Kika gärna på mina case för att se exempel på event jag gjort, och tveka inte att höra av dig om du vill veta mer. Hoppas vi ses!

  3-5 års erf.

  🚀

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  L'Oréal, GANT, Adsensus

  L'Oréal Paris var officiella makeupsponsorer för ELLE-galan 2022 och stod för sminket på galans tre modevisningar samt presenterade priset "Årets Look". Som del av samarbetet hade vi en digital kampanj i samtliga av ELLEs kanaler för att visa upp L'Oréal Paris produkter. Vi samarbetade även med LYKO för att aktivera varumärket maximalt på galan med varumärkesexponeringar samt liveshopping på Instagram och en kampanj på LYKOs hemsida med exponering i deras social och nyhetsbrev.

  Målsättningen

  Skapa brand love hos ELLE-galans gäster, bygga en stark relation till strategiska partnern LYKO, samt höja brand perception hos slutkonsumenter genom associationen till ELLE och mode.

  Resultatet

  Engagemang och conversion rate långt över medel för aktiveringar med både LYKO och ELLE; högt engagemang i konsumentaktiveringar med ELLE både sett i sidvisningar och i röster, earned PR från gäster.

  L'Oréal Paris foundationfamilj True Match hade en kampanj med svenska designern Selam Fessahaye som ansiktet utåt i Sverige. För att uppmärksamma lanseringen av kampanjen anordnade vi en intim middag för Selam och hennes närmaste vänner och branschkollegor, där vi berättade om True Match och Selam fick berätta själv om hennes relation till L'Oréal Paris.

  Målsättningen

  Lansera True Match-kampanjen till Selams nätverk och där få genomslag för kampanjen, samt kommunicera budskapet från kampanjen ("No Boundaries") på ett roligt och inspirerande sätt.

  Resultatet

  Organic reach: 141 000. Posts: 44. Gäster: 24. Överlag var eventet väldigt uppskattat av gästerna med högt engagemang och samtliga gäster stannade till stängning.

  För att lansera Maybellines kampanj #GENERATIONBOLD anordnade vi ett nordiskt PR-event på Trädgården i Stockholm, med Maybellines nordiska ambassadörer som värdinnor. Kvällen började med en intim middag där ambassadörerna delade personliga berättelser om boldness (mod). Därefter följde en stor fest på Trädgården med 70 av nordens största influensers, med aktiviteter som makeupstationer, grafittimålning, pingis, och brandade loungestationer, allt till musik från en av Sveriges mest aktuella DJs.

  Målsättningen

  Lansera #GENERATIONBOLD i Norden, öka awareness för Maybelline och kampanjens budskap, generera earned media hos top influencers.

  Resultatet

  70 gäster med en total reach på 5.86 miljoner och över 218 posts på sociala medier; earned content till Kicks SoMe; samt väldigt positiva reaktioner från gäster.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan