Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Julia

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Julia

  Hej, Mitt namn är Julia och kommer från Uppsala. Jag har en långsiktig vision om att få arbeta i en yrkes roll där min målmedvetenhet och min positiva attityd kan bidra till verksamhetens bästa. Min ambition har alltid varit att göra mitt yttersta i det jag tar mig an och jag har alltid trivts med en fartfylld vardag. Totalt 6 år på Mcdonald´s har präglat majoriteten av mitt arbetsliv. Jag har alltid motiverats av utveckling, både min egen men också andras i min omgivning. Det gjorde att när jag fick möjligheten att avancera inom Mcdonald´s valde jag att ta vara på den möjligheten och därav fått med mig erfarenhet från att vara arbetsledare, biträdande restaurangchef och slutligen restaurangchef. Tack vare mina år på Mcdonald´s väcktes mitt intresse för personal och rekrytering vilket ledde till att jag inledde mig på spåret inom HR. Jag motiveras av att få arbeta tillsammans med andra individer och hur vi tillsammans på bästa sätt kan utveckla varandra samt lära sig av varandra. Det gjorde att jag påbörjade studier inom personalfrågor med sikte på en kandidatexamen inom personal och arbetsliv. Under min tredje termin började jag arbeta som HR-administratör på sidan av skolan och fick bara efter någon månad i den rollen frågan om att få avancera till HR-coordinator på heltid för att täcka för en anställd som skulle på föräldraledighet. Jag valde därav att fortsätta mina studier på deltid och arbeta heltid, något som jag med facit i hand är väldigt glad över. Det ser jag som en win-win situation där jag fick komplettera mina teoretiska kunskaper med ytterligare praktiska. Till hösten kommer jag tillbaka till studier på heltid vid Uppsala Universitet för att avsluta min kandidatexamen. Jag önskar att få fortsätta arbeta inom HR och vill fortsättningsvis inrikta mig mer mot rekrytering. Jag har erfarenhet från rekrytering under min tid på Mcdonald´s och detta är något som jag längtar tillbaka till!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  HR-coordinator och HR-student

  Kompetenser

  HR ,Rekrytering,Ledarskap

  Plats

  Uppsala

  Hur jag tar betalt

  Få lön direkt av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  HR-Coordinator

  Som HR-Coordinator supportat verksamheten, anställda och chefer i alla HR-relaterade frågor såsom rekrytering, system, anställning, försäkring och andra administrativa uppgifter.

  1-3 års erf.

  🚀

  Restaurangchef Mcdonald´s

  Ytterst ansvarig för en restaurang inkluderat ansvar för personal, budget, resultat och den dagliga driften.

  1-3 års erf.

  🚀

  Biträdande Restaurangchef

  Ytterst ansvarig för restaurangen när restaurangchefen inte var på plats. Supportade med flertal områden gällande restaurangledning.

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Mcdonald´s, Lager 157, Cepheid AB

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan