Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Oskar

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Oskar

  Hej, Mitt namn är Oskar Åblad och jag driver företaget Åbladesign sedan några månader tillbaka. Jag är 23 år och har ett härligt intresse för sport, både att utöva och att se på. Jag är fartfylld, driven, positiv kille med ett stort intresse för kreativitet. Både när det kommer till design och den grafiska biten men också när det gäller att hitta lösningar på problem. Då är det kreativa lösningar som gäller när ingen annan utväg finns. Jag har alltid haft ett stort intresse för företagande och länge haft en dröm om att driva företag. När jag sedan studenten testat på att jobba på olika företag och ha olika typer av tjänster kom jag då fram till att mitt intresse för att jobba inom projekt, event och med grafisk design är det jag har varmast hjärtat. Så varför inte göra något av det, slå ihop dem till en kombo och nu med hjälp av ett eget företag kunna erbjuda just dig de tjänsterna och den hjälp du behöver. Det blev en utbildning på Grafiska Akademin i Malmö och sedan arbetslivserfarenhet som verksamhetsledare/ungdomsledare på Ryttargårdskyrkan och event manager hos organisationen OM/Teenstreet som gav mig den grund jag kände att jag behövde ha att stå på innan jag nu tog detta steg. Nu ser jag fram mot nya, spännande uppdrag och hoppas på att just du hör av dig med det som du önskar hjälp med.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Grafisk designer & marketing specialist

  Kompetenser

  Illustrator,InDesign,After Effects,Meta Business Manager,Event manager ,Sociala medier content,Marketing

  Plats

  Linköping, remote

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Hjälper företag nå kunder genom det visuella

  Företag blir ofta ihågkomna för sin logotyp eller en reklamkampanj de kört. Därför är det väldigt viktigt att ha en god, stark logotyp och grafisk identitet att utgå från för att nå sina kunder. Jag hjälper er ta fram och hitta en logotyp och identitet som känns rätt för er.

  1-3 års erf.

  🚀

  Projektleder event

  Event är både något fantastiskt roligt men också en plats för nätverkande. Jag älskar att planera och genomföra event. Efter att ha varit anställd på Ryttargårdskyrkan som verksamhetsledare med fokus på deras arbete med ungdomar fick jag varje vecka skapa en plattform där ungdomar fick mötas i trygghet, med glädje och att lära känna nya vänner i sin stad. Att planera och genomföra detta varje vecka och se vad det gjorde med ungdomarna var fantastisk. Men att sitta bakom och planera detta var minst lika kul det. Därför erbjuder jag nu er hjälp med event ni drömmer om att skapa. Allt från större nätverksträffar till konserter.

  1-3 års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Montera, Gigway, Fri att tänka, Evas fotvård, Safiox, Linköping IBK

  I.Emanuelsson fotografi startades upp och hon var i behov av att ha en logga att visa sina kunder och att ha för hemsida, visitkort, fakturor med mera. Jag kom med några förslag på hur de kunde se ut och vi landade i en mycket fin logotyp.

  Målsättningen

  Ta fram en stark logga att använda för hemsida, fakturor och visitkort.

  Resultatet

  Båda Ida och jag kände ganska snabbt att detta var ett resultat vi båda var väldigt nöjda med.

  Linköpings innebandyklubbs damlag önskade att få fram bilder och material till deras hemmamatcher för att kunna locka publik till dem och att integrera med sina fans. Där fick jag förfrågan att hjälpa dem med det.

  Målsättningen

  Ta fram content för instagrammed fokus på att locka publik

  Resultatet

  Positivt resultat, bilder som hjälpte dem att få fler besökare till deras hemmamatcher.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan