Promote brands, build yours

Bli en gigstr och tjäna pengar genom att jobba flexibelt med att representera varumärken inom event, promotion och sälj.

Our motivated gigstrs

Hur fungerar Gigstr?

1

Introduktion

När du registrerat dig hos Gigstr blir du inbjuden på intro. Där får du veta mer om Gigstr, våra typ av gig och vad som definierar en Brand Ambassador.

2

Utbildning

Inför varje nytt gig går du en gigspecifik utbildning. Detta för att du kan känna dig trygg, förberedd och taggad på att ge 110% på fältet.

3

Jobba flexibelt

Som gigstr hittar du alla gig i appen och söker de som passar i ditt schema. Våra gig sträcker sig från några timmar till löpande deltidsgig och promotionturnéer.

Vad är ett gig

Gigstr består av ett mångsidigt community av drivna och utåtriktade människor som har två saker gemensamt: Vi föredrar att jobba med varierande uppdrag snarare än fasta roller. Vi älskar att arbeta med varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteter. Med andra ord älska vi att gigga, vilket primärt görs inom följande områden:

ett gig
Event

Eventvärdar, Serveringspersonal, Rigg & packning, Produktlanseringar

Promotion

Sampling, Field Marketing, Flyering, Instore-demo

Sälj

Telemarketing, Butiksförsäljning, Mystery shopping, Merchandising

Vanliga frågor

Har du några frågor eller funderingar? Nedan kan du spana in några av de vanligaste frågorna som ställs till Gigstr.

Vem kan arbeta via Gigstr?

För att bli en gigstr måste du vara över 18 år. Du behöver även inneha ett medborgarskap eller ha arbetstillstånd i ett av de länderna där Gigstr är aktiva. För närvarande är Gigstr aktiva i Sverige, Norge, Danmark, Finland.

Slutligen bör en framgångsrik gigstr besitta karaktärsdragen för en Brand Ambassador via Gigstr.

Lön & Minimilön

Som gigstr blir du betald per timme.

För Gigstr är det viktigt att man känner sig trygg när man giggar via Gigstr. Därför har Gigstr satt en minimilön på 134kr i timmen (120 SEK + semesterersättning). Timlönen stiger beroende på giggets kvalifikationer och komplexitet.

Slutligen, i de fall då ett gig erbjuder provision utöver den fasta timlönen kommer det att vara specificerat i gigannonsen.

Anställd via Gigstr vs. Frilansare?

Som gigstr och Brand Ambassador via Gigstr kan du välja om du vill vara anställd via Gigstr eller arbeta som egenanställd. Önskar du att arbeta som frilansare via Gigstr behöver du specificera detta inför ditt första gig.

Vad söker vi efter i en Brand Ambassador via Gigstr?

Initiativtagande & Driven: En Brand Ambassador är flexibel, självgående, lösningsorienterad samt kan ta egna initiativ.

Serviceinriktad: En Brand Ambassador drivs av att ge fantastisk service och skapa minnesvärda aktiveringar för alla inblandade.

Utåtriktad personlighet: En Brand Ambassador är social och vill vara ute på fältet för att skapa relationer med konsumenter och kunder.

Ge 110% på plats: Kanske viktigast av allt. Oavsett vilket gig du utför ger en Brand Ambassador 110% på plats.

Kan inte hitta svaret på din fråga? Hitta fler svar i vårt Hjälpcenter eller kontakta oss på support@gigstr.com så hjälper vi dig.