EN
Gigstr

Gig for world-class brands!

Ladda ner appen

Har du också passion för försäljning marknadsföring och event? Älskar du att jobba med människor och vill arbeta flexibelt på dina villkor? Ladda ner Gigstr-appen!

Giggen

Varför gigga?

Vi är ett mångsidigt community av ambitiösa och sociala gigstrs med passion för sälj, event och marknadsföring. När du giggar via Gigstr jobbar du med uppdrag istället för i fasta roller. Så oavsett om du vill jobba löpande eller då och då hittar du dina flexibla jobb hos Gigstr. Ansök med ett knapptryck, få schysst lön och jobba på dina villkor i Gigstr-appen.


Läs mer

Att vara del av Gigstr ska vara roligt och utvecklande. Vår filosofi bygger på…

Flexibilitet

Möjligheten att kombinera jobb med andra jobb och aktiviteter ger bredare erfarenheter och mer stimulans. Att löpande välja hur och när du vill jobba skapar ett starkare engagemang till de aktiviteter du väljer.

Time-boxing

Att arbeta med tydliga slutdatum ger en tydligare målbild och ökar resultatmedvetenheten. Det är kul att överträffa sina mål!

Community

Vi har skapat ett community som består av över 20,000 ambitiösa gigstrs! Vår Community Manager och vårt team gör allt de kan för att ni ska utvecklas i ert giggande. Inspirationsföreläsningar, säljutbildningar, träffar och events arrangeras löpande för att göra ert giggande så motiverande som möjligt!

Appen

Gigstr-appen

I Gigstr-appen hittar och söker du alla våra aktuella gigs. Du slipper krångliga CVn och kan med ett knapptryck använda din profil för att anlitas för gigs!

Ladda ner appen
Ellipse

Gigga

Så här blir du en gigstr

När du giggar via Gigstr får du alltid åtminstone 120kr/h plus semesterersättning och försäkring. Så här kommer du igång:

1

Ladda ner appen

2

Skapa profil

3

Sök gigs

4

Gigga!

Läs mer

Bygg din profil

  1. Bli verifierad
    Din profil är din CV. När du har skapat en komplett profil blir du verifierad och kan börja söka aktuella gigs. Din profil blir även synlig för företag som kan direktkontakta dig med jobberbjudanden.

  2. Rekommendationer
    Öka dina jobbchanser genom att be tidigare arbetsgivare om rekommendationer. Dina rekommendationer kommer att synas i din profil och göra dig extra attraktiv för uppdragsgivare.

  3. Profildelning
    Dela din profil med potentiella arbetsgivare som enkelt kan anlita dig genom din profil. Du slipper all admin och kan tryggt och enkelt ta uppdrag även utanför Gigstr-appen utan att starta eget företag eller använda krångliga faktureringstjänster.

Gigga tryggt och säkert

Jobberbjudande
Företag anlitar dig via Gigstr genom att skicka ett jobberbjudande i appen. Jobberbjudandet agerar som kontrakt mellan er. Det innehåller lön, arbetstider och rollbeskrivning.

Lön
Med Gigstr förhandlar du lön precis som ett vanligt jobb, utan krångel. Lönen betalas ut direkt till ditt konto skattad och klar att använda. Precis som ett vanligt jobb.

Tidsrapportering
För att göra det säkert för både dig och företaget så har Gigstr ett tidsrapporteringssystem. Tidrapporteringen ligger till grund för din faktiska lön och du gör den enkelt direkt i appen genom att checka in och ut de dagar du jobbar.

Gigga för företag som