Kontakt
Close Icon

Kontakta oss

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke.

Telefon ikonen 08-684 286 00

Gigstr i Press / 15 mars, 2019

Gigstr Ett Av Nordens 11 Hetaste Scaleups

Gigstr antaget till Nordic Scalers som ett av Skandinaviens 11 hetaste scaleups

Stockholm, 24 okt 2018

Gigstr har kvalificerat sig till Nordic Scalers Lab, som en av Skandinaviens mest lovande och hetaste scaleups. Nordic Scalers har snabbt blivit en av de mest framträdande scaleup-programmen i Norden, med hundratals sökande. Kvalificerade bolag måste möta följande kriterier:

  • Lönsamhet
  • En årlig inkomst på minst €2 miljoner.
  • 10+ anställda
  • En årlig tillväxt på minst 20 % under de tre senaste åren.

Nordic Scalers är ett projekt som startats och finansierats av Nordic Innovation och implementerats av Epicenter, Rainmaking, Startup Norway, Maria 01 och Icelandic Startups. För att fortsätta sin tillväxtresa kommer Gigstr under programmet att få redskap, guidning och coaching av några av Skandinaviens mest framgångsrika affärsledare.

Gigstrs CMO Alexander Åström säger:

“Vi  är hedrade att bli accepterade till Nordic Scalers Lab. Vi hoppas kunna lära oss mycket av både de erfarna scaleup-coahcerna men också de andra imponerande scaleup-bolagen. Det här är ännu ett bevis på Gigstrs och gigekonomins genomslagskraft. Gigplattformen kan absolut både vara skalbar och schysst på samma gång. Gigekonomin är här för att stanna!”

 

De andra 9 kvalificerade bolagen är Fishbrain (SE), Volumental (SE), Readly (SE), Star Stable (SE), Kapito (IS), Meniga (IS), Quuppa (FI), Trademark Now (FI), Go Dream (DK), Happy Helper (DK).

Läs Epicenters pressmeddelande här.

 

Vi diskuterar gärna vidare!

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke. Ring 08-684 286 00, maila support@gigstr.com eller hör av dig med ditt behov nedan: