Bli effektivare med kundservice- & kontorspersonal via Gigstr

Organisera sälj- och marknadsavdelningen med kontorspersonal, kundservicepersonal, säljsupport och admin on demand med Gigstr. Vi hjälper dig täcka upp med flexibla resurser!

Läs mer

Innefattar ditt dagliga arbete ofta repetitiva arbetsuppgifter som du inte borde göra själv? Har du peakar i din arbetsbörda när tiden inte räcker till? Jobbar du med sälj eller service och vill fokusera på att öka din försäljning och förbättra din kundservice? Gigstrs flexibla kontorspersonal, kundservicepersonal och säljsupport hjälper dig med uppgifterna du inte själv kan, vill eller hinner hantera.

Hur vill du öka din effektivitet på kontoret?

Gigstr kan hjälpa dig med kontorspersonal, kundservicepersonal, kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, säljsupport och personal för adminarbete. Vi bemannar med kontorspersonal och kundservicepersonal kostnadseffektivt och on demand. Genom behovsbaserad bemanning och flexibel kontorspersonal kan du enklare hantera kampanjperioder, säsongsvariationer och tillfälliga peakar i arbetsbördan. Personalen är inhyrd via Gigstr så du slipper tidsödande administration av löner och kontrakt. Så att du kan fokusera på de kärnfulla delarna i din verksamhet.

Varför kundservice- och kontorspersonal via Gigstr?

Gigstr är en nytänkande hybrid mellan ett bemanningsföretag och kreativt säljbolag. Vår säljtjänst och bemanningstjänst hjälper säljavdelningar och marknadsavdelningar att bli bättre representerade och frigöra tid i sina arbetsveckor. Att hyra kontorspersonal, kundservicepersonal, kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, säljsupport och personal för adminarbete ska vara smidigt och problemfritt. Det blir det med kontorspersonal via Gigstr. Genom att matcha dig med kvalitetssäkrad kontorspersonal och sköta all admin kring anställningen kan Gigstr enkelt avlasta dig i kontorsarbete och representera dig i din kundservice.

Är kontorspersonal och kundservicepersonal en bra idé?

Du har många måsten och uppgifter. Vi har skapat Gigstr för att ni ska kunna fokusera på era kärnuppgifter och vår kontorspersonal, kundservicepersonal, kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, säljsupport och personal för adminarbete ska hantera de delar på din arbetsbörda som du själv inte vill fokusera på. Som ett lite flexiblare bemanningsföretag av kontorspersonal on demand som kan hjälpa dig löpande och/eller efter behov. Gigstr är ett nätverk av flexibel personal som jobbar inom sälj, marknadsföring, administration och events. Alla varumärkesambassadörer är kvalitetssäkrade av oss så oavsett om ditt behov gäller kundservicepersonal och säljsupport eller enklare administrativa uppgifter så kan vi matcha vårt nätverk av kontorspersonal och säljpersonal med uppgiften.

Candela ekonomiassistent adminassistent kontorspersonal Gigstr

Admin-assistent åt Candela

Candelas admin-arbete varierar under året. De behövde en flexibel, men återkommande resurs.

Kolla in caset här...

arrow
Flora Wiström assistent Gigstr kontorspersonal on demand

Marknadsassistent åt Flora Wiström

Bloggaren och författaren kände sig överväldigad och behövde admin-hjälp på deltid.

Läs mer här...

arrow

Så funkar det

steg 1

Berätta vad du behöver

steg 2

Vi presenterar en lösning

steg 3

Vi löser det!

Mejla oss

Fyll i formuläret nedan eller skicka iväg ett mail till support@gigstr.com så hör vi av oss. Typ direkt.
Svar senast nästa arbetsdag!

Ring oss

Telefon ikonen 08-684 286 00

Slå en pling! Vår support svarar på frågor och hjälper dig komma igång vardagar 09:00 - 17:00.

Vill du läsa mer om hur Gigstr fungerar? Hitta mer info i vårt Hjälpcenter.

data

Vi hjälper dig hålla koll på din kontorspersonal

Din kontorspersonal använder Gigstr-appen som sitt verktyg för att söka gig och tidrapportera. Vårt system låter oss kontrollera att kontorspersonalen är på plats, låter kontorspersonalen jobba flexibelt och låter dig bli effektivare i ditt kontorsarbete.

MOTIVERADE VARUMÄRKESAMBASSADÖRER

Att ha rätt kontorspersonal som representerar dig på kontoret är viktigt. Vi har därför skapat ett community av driven kontorspersonal, kundservicepersonal, säljsupport, kundtjänstmedarbetare m.m.

Kontakta oss