EN
Gigstr Team

Välkommen till Gigstr!

Gigstr bygger på insikten att företag och människor kräver allt större flexibilitet i sitt arbete. Sedan starten 2016 har vi haft förmånen att se detta på nära håll på flera olika marknader. Sälj- och marknadsorganisationer var de som visade sig uppskatta vår tjänst absolut mest, och vi har sedan dess fördjupat oss i många spännande samarbeten.

Oavsett om du driver egna säljkanaler eller använder återförsäljare så kräver din marknadsföringsmix ofta en aspekt av verklig representation. Detta innebär vanligtvis att du måste etablera ett lokalt kontor på varje marknad som du vill expandera till, eller outsourca till en dyr byrå. Båda medför kostnader och risker och är sällan särskilt flexibla. Detta vill vi ändra på.

Gigstr är utformat för att matcha och introducera rätt representanter till ditt varumärke. I och med att dina varumärkesambassadörer kan ta fler gig via oss så blir du mer flexibel i dina aktiviteter. Och ju mer kontinuerligt du driver dina aktiviteter desto bättre blir effekten.

Utöver att representera våra kunder och hjälpa dem nå sina mål så är all vår personal utrustade med Gigstr-appen. Med den kan de samla in marknads-data och fältinsikter som hjälper dig förbättra rutiner, strategier, effektivitet och resultat.

Idag driver vi team och bemannar över hela Norden. Vi arbetar löpande med att rekrytera nya ambassadörer åt våra kunder för gig på fältet, i butiken, på kontoret eller under eventet. Kort och gott, du får tillgång till en extern sälj- och marknadsstyrka för både löpande och kortare insatser. När du behöver det, där du behöver det.

/Team Gigstr