EN
Gigstr Team

Varför finns Gigstr?

"Jag önskar att det här fanns när jag pluggade" är en fras vi ofta möts av. Denna fras är vår drivkraft. Vi vill göra gig-jobbande tryggt, smidigt och enkelt för alla de ambitiösa talanger som av olika anledningar vill gigga inom event, sälj och marknadsföring. Genom Gigstr-appen, vårt projektledarteam och era fantastiska gigs kan vi skapa ett inspirerande och motiverande arbetsliv för våra gigstrs.

Vad är vår secret sauce?

Motiverade gigstrs är vår ’secret sauce’. När vi startade Gigstr under våren 2016 ville vi jobba med Skandinaviens mest framstående och innovativa företag. För att de skulle vilja göra detsamma satte vi upp ett mål - att erbjuda dem Skandinaviens mest motiverade och engagerade varumärkesambassadörer. Vi fick möjligheten att göra gig med alltifrån telekomjättar som Halebop och Telia, till livsmedelsvarumärken som Paolos, Skånemejerier och Kavli, till några av Nordens främsta event- och kommunikationsbyråer.

Varför är Gigstr-appen så revolutionerande?

Våra gigstrs älskade att gigga med Gigstr-appen som verktyg. När vi sedan under 2018 tillät företag att publicera sina gigs direkt i appen började snabbt några av Europas mest imponerande tillväxtbolag publicera gigs. iZettle, Norrsken och Klarna har alla gjort gigs via Gigstr. Coola företag skapar ännu mer motiverade gigstrs och vårt community har idag vuxit till över 20,000 personer. Vi tror att smart teknologi smidigare kan koppla ihop arbetstagare med arbetsgivare och på så sätt skapa en mer välmående och flexibel arbetsmarknad. Det är gigekonomi för oss.

Spelar det personliga kundmötet roll?

I det digitala bruset blir det mänskliga mötet återigen livsviktigt. Att finnas där dina kunder är, oavsett om det är med demos, samplingar, events eller pop-up-butiker, kommer vara avgörande för att skapa trovärdighet och bygga relationer. Det spelar ingen roll om du säljer mat, är e-handlare eller tech-startup. När dina konkurrenter bråkar om digitala banners och annonsutrymme kan du driva försäljning och bygga relationer på riktigt. Och det hjälper vi dig gärna med.

Var kan vi hjälpa dig?

Gigstr-appen är tillgänglig för företag i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Skräddarsydda lösningar är tillgängliga i hela Sverige, Danmark, Norge och UK.

/Team Gigstr