event-promotion


GIGSTR PROMO
0
Gigstr Promo - Event & Promotions

Let's make your
brand pop

Kontakta oss
020 899 202
Vi har promotat
Loreal logo Klarna logo Warner bros logo Postkodlotteriet logo Clas Ohlson logo Telia logo JBL logo Unilever logo Izettle logo Norrsken logo Linas matkasse logo Swedish match logo Tre logo Ideal of Sweden logo Jägermeister logo
what’s in it for you

Vi vill bli din promotions-partner! Låt oss bygga ditt varumärke och öka din försäljning ihop.

 • Field Marketing
  & Brand Promoters
 • Pop-ups &
  Instore-events
 • Insikter &
  Strategi
 • Integrerade online-offline
  -kampanjer & PR
Om Gigstr Promo

Ett nätverk av specialister

Skulle det inte vara trevligt att veta att du har branschens bästa människor som arbetar med varje del av din promo? Skulle det inte vara ännu trevligare att veta att du fortfarande bara har en kontaktpunkt? Supertrevligt! 

Med Gigstr Promo har vi samlat specialister och lösningar för allt från popup-barer, till fängslande teknik, till en ständigt växande gemenskap av varumärkesambassadörer. 

Enligt oss är varje promo-gig unikt och kräver därför ett unikt team, och tillsammans med dig ser vi till att utveckla ditt varumärke till något som konsumenter köper av och älskar.

Omni-channel for the win

Kumbaya vänner! Sociala medier, offline, online, PR, ABL och BTL bör alla hålla händerna och sjunga högt runt lägerelden. Vi integrerar antingen offlineaktiviteter direkt i din nuvarande marknadsföringsmix eller skapar en omnikanalupplevelse från början. Dessutom kan vi via mobildata analysera var du ska vara med dina aktiviteter och mäta deras påverkan direkt på plats. Smart va!

In collaboration with

Telia logo
Läs mer
Gigstr Promo Triumf Glass
Triumf Glass, en twistad sampling

Gigstr är Triumf Glass promo-partner. I virustider när vanliga samplingar är svårare skapade vi istället en Instagram-tävling där vinnarna fick ett glasspaket hem-voi:at av en glad gigstr.

Gigstr Promo Campadre
Campadre, eventbaserad popup

Campadres popup-butik fylldes uppkopplade shopping-skärmar, spelningar, träningsfrukostar, vernissager och AWs. Lösningen syntes flitigt i media och blev väldigt popup-ulär.

Gigstr Promo Triumf Voi
VOI, ett promo-partnerskap

Ni har väl sett de voi:ande service-stjärnor som swishar runt Sthlm med ett bud på ryggen? Det är voi it! - den citybudstjänst som Gigstr sparkade igång ihop med Voi.

Gigstr Promo Ideal of Sweden
Ideal of Sweden, popup-blommor

I samband med Valentines ville Ideal bjuda kunder på blommor. Resultatet blev en kärleksfull blom-popup där Ideal-fans fick uppleva love at first site!

Gigstr Promo Triumf C-more
C More, fredagsmysig co-sampling

Dags för helg och C More! Vi tog över Sthlm C med ett pangerbjudande, fick med smarriga Nicks på tåget och gav glada konsumenter ett helg-kit. TGIF!

Arrow ikonen Arrow ikonen
3 orsaker att välja oss

Vi älskar att marknadsföra produkter och tjänster.

10+ års erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med promotions för såväl B2C och B2B.

Fullservice-partner

Vi har ett nordiskt community med 1000-tals försäljnings- och serviceutbildade gigstrs. Dessutom har vi lagt till över 100 event- och popup-lösningar och byråer. Vi hittar den bästa lösningen för varje gig, stort som litet.

Flexibilitet

Du arbetar med oss på det sätt som passar dig bäst. Vi kan planera för ett år, en kampanj eller arbeta on demand - vilket du än föredrar.