Gigstr community

Bygg din CV och tjäna pengar
med flexibla jobb

Joina Gigstr för att ta gig och servicejobb inom t.ex. event, butik, kontor och lager! Gigstr är ett nordiskt community för trygga och flexibla gigjobb. Några av världens mest innovativa varumärken använder oss som sin partner för personal, popups och events.

kom igång idag

Vill du veta mer om hur det är att jobba i vårt community? Hitta ditt nästa gig i Gigstr-appen eller anmäl dig till ett av våra intros. Där berättar vi mer om oss, hur allt fungerar och dina möjligheter inom communityt. Vi förbereder dig och är där för dig när du är ute och giggar.

Med Gigstr kan du (främst) gigga inom sälj, event och butik samt i kontorsreceptioner och som sälj- och marknadssupport.

schyssta villkor för alla!

Vi blir din uppdragsgivare och det är vi som fakturerar slutkunden. Oavsett om du vill fakturera oss eller om du vill vara anställd via oss när du giggar så säkerställer vi att du får en schysst lön och är försäkrad när du giggar. Olika gig har olika lön, vilket alltid kommuniceras i gig-annonsen. Lönerna är från 130kr per timme + semesterersättning (12%).