Gigstr community

Inte ett jobb. Massor.
Hitta ditt nästa gig i Gigstr-appen!

Det är enkelt. Vi vill ge dig möjligheter genom inspirerande arbete. Ladda ner Gigstr-appen i App Store eller Google Play för att hitta ditt nästa gig inom bl.a. event, kommunikation, sälj och marknadsföring, design och digital utveckling, lager och logistik samt kundservice och support.

one app to rule them all

I Gigstr-appen har vi samlat all världens gig. Ladda ner den, skapa din profil, inspireras och sök. Hitta din nästa arbetsgivare. Hitta gig som passar med ditt schema. Prova något nytt. Kanske hittar du ett gig på företaget som om 10 år kommer ge dig en guldklocka som tack för trogen tjänst. Att gigga innebär helt enkelt att du väljer vilket jobb, upplägg och uppdrag som passar dig bäst, just nu. Välkommen till Gigstr!

anlitas eller anställas, that's the question

I våra bemanningar och samarbeten är du anlitad av oss när du jobbar. Det innebär att vi är dina arbetsgivare, betalar din ersättning och skriver kontrakt med dig. Föredrar du att fakturera från eget företag ser vi allt som oftast till att lösa det! När vi genomför rekryteringar för företag är det de som blir din arbetsgivare och skriver kontrakt med dig. I vissa gig i appen görs ansökan hos tredjepart, då är det hos dem du söker. Du ser vad som gäller direkt i respektive annons.