Hela Norden | Förfrågan 0kr | 20000+ Community | Boka Personal, Event, Popups

Gigstr Art

om oss

Gigstr är ett nordiskt community för human-to-human marketing. Några av världens mest innovativa varumärken använder oss som sin partner för personal, popups och events.

vår story

Det är trångt på nätet. Vår feed är översvämmad av erbjudanden och influencers. För att skapa kredibilitet behöver företag också möta sina kunder i verkliga livet. Vi vet att fysisk marknadsföring ökar både trovärdighet, trafik och konvertering, men vet samtidigt att det ofta blir krångligt och dyrt. Med detta i åtanke lanserade vi år 2016 Gigstr så att alla events och popups skulle ha en plats att hitta flexibel personal. Idag har vårt community växt till att omfatta såväl flexibel personal som paketlösningar och byråtjänster. Vi vill erbjuda ett lika målgruppsstyrt och effektivt offline-verktyg som online-marknadsföringen är för sälj- och marknadschefer idag. Ett community för human-to-human marketing helt enkelt.

vår mission

Vi ser det som vårt uppdrag att hjälpa varumärken skapa trovärdighet och försäljning genom att använda den starkaste kommunikationskanalen: människor. Vi har byggt en plattform baserad på smart teknik, människor och partners. Tillsammans förvandlar vi human-to-human marketing och events till en skalbar kommunikationskanal och erbjuder tjänster för såväl bemanning som helhetslösningar och byråtjänster för bl.a. events, popups, roadshows, butiks-demos och gatukampanjer.