Gigstr Art

visionen

Vi skapar möjligheter genom att sätta människor i arbete.

resan

Gigekonomin, alltså att smidigt kunna ta in rätt kompetens för ett specifikt behov, växer med rekordfart. Den är din bästis om du som företag är osäker på ditt långsiktiga behov, vill hantera arbetstoppar, organisationsförändringar, anställningsstopp eller behöver vikarier för att täcka tillfälliga vakanser.

Gigstr lanserades 2016 med ambitionen att skapa en plats där young professionals på jakt efter flexibla jobb (gig) kunde matchas med företag som söker flexibel personal (gigstrs). Hittills har över 25 000 gigstrs laddat ner Gigstr-appen och hittar dagligen arbete. Genom den, våra externa kanaler och partnerskap har vi bemannat, rekryterat och konceptualiserat 1000-tals gig och samtidigt omnämnts som en innovativ, smart och human aktör i svensk och internationell press.

erbjudandet

Vi kan genom Gigstr-appens community av 25 000+ jobbsökare, frilansare, byråer och team samt genom headhunting i externa kanaler hitta rätt match åt dig, snabbt och effektivt - oavsett om det gäller 50 personer på kundservice, en SEO-konsult eller en eventturné. Gigstr-appen har dessutom digitaliserat tidsödande moment som tidrapportering och löneutbetalningar.

Tack vare lång erfarenhet av att arbeta med Young Professionals (18-30-åringar) har vi idag ett starkt varumärke hos målgruppen, för såväl jobbsökare som frilansare och team.

För att göra dem och dig som företagskund så inspirerade och nöjda som möjligt har vi skapat en flexibel och transparent matchningsstjänst helt utan dolda kostnader, krångliga avtal eller dyra inlåsningar. Vi erbjuder dessutom en nöjd-kund-garanti som innefattar olika garantier beroende på vad vi matchar dig med. T.ex. hjälper vi dig hitta en ny kompetens om du inte är nöjd, möjlighet till avbokning såväl som närvarogarantier. Flexibilitet och trygghet behöver inte vara motsatsord.