young-professionals


GIGSTR PRO
0
Gigstr Pro - Bemanning & Rekrytering

Där young professionals
och företag möts

Kontakta oss
Monstera leaf
Scrolla för att se mer
020 899 202
Vi har giggat med
Loreal logo Klarna logo Warner bros logo Postkodlotteriet logo Clas Ohlson logo Telia logo JBL logo Unilever logo Izettle logo Norrsken logo Linas matkasse logo Swedish match logo Tre logo Ideal of Sweden logo Jägermeister logo
Förläng ditt team

Tillsätt roller, konsulter och konsultteam inom:

 • Kommunikation, sälj &
  marknadsföring
 • Design & digital
  utveckling
 • Lager
  & Logistik
 • Kundservice
  & Support
Gigstr Pro Klarra på Norrsken

Clara, Reception & Event Norrsken

“Tillsammans har vi byggt ett service-team som tar hand om våra kunder på Norrsken”

Gigstr Pro Meds

Marika, Marknadschef Meds

“Gigstr hjälper oss att optimera vår bemanning på kundservice och lager. Dessutom har vi lanserat den nya tjänsten Telefonapoteket ihop.”

Gigstr Pro Voi

Caroline, CMO Voi

“Samarbetet med Gigstr tog oss till en helt ny tjänst! Gigstr tillsatte serviceutbildad leveranspersonal och vi bistod med miljövänliga elscootrar - voi it! var fött”

Arrow ikonen Arrow ikonen
Ta E4an till rätt kompetens

Vi hjälper er hitta rätt

Gigstr Pro är en gigantiskt smidig bemannings- och rekryteringstjänst som fokuserar på young professionals, dvs. de som är i slutet av sina studier eller i början av sina karriärer. Vi vill vara deras bästa vän i arbetslivet samtidigt som vi vill hjälpa företag att bygga framtidens vinnande företag. 

Vinnande företag är de som har den bästa kundresan - från det första mötet till den sista leveransen. Genom vårt breda community av young professionals kan vi matcha rätt personer med rätt roller genom hela kundresan - oavsett om det gäller kommunikation, sälj och marknadsföring, design och digital utveckling, lager och logistik eller kundservice och support.

Samtidigt har vi genom Gigstr-plattformen effektiviserat arbetet med att matcha och tillsätta rätt kompetens. Vi kan därför ge dig schysstare priser och stabilare service oavsett om det gäller konsulter eller en direkt rekrytering. Din kundresa förtjänar det bästa teamet, låt oss bygga det ihop.

Läs mer
Varför Gigstr Pro

25 000 studenter och young professionals har laddat ner Gigstr-appen. Med hjälp av den och våra externa kanaler kan vårt rekryteringsteam hitta rätt match för ditt bemannings- eller rekryteringsbehov.