Kontakt
Close Icon

Kontakta oss

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke.

Telefon ikonen 08-684 286 00

Gigekonomin: Sälj & Syns / 20 mars, 2019

Säljdrivande Aktiviteter On Demand

Säljdrivande Aktiviteter On Demand

I en allt mer automatiserad värld blir det personliga mötet vitalt för företag när de ska bygga relationer till kunder och återförsäljare. Men företagens behov av säljdrivande aktiviteter varierar över året. Detta är en utmaning för företag men också en möjlighet för varierande och roliga jobb. Eller gig som vi kallar det.

Möt Clara

Just nu, någonstans i Sverige plockar en tjej upp sin smartphone. Låt oss kalla henne Clara. Clara ska inte kolla sociala medier, hon ska checka in på sitt gig.

Hon är arbetar som konsult för Gigstr, eller som gigstr som vi kallar det. Hon arbetar för en rad olika varumärken, på olika platser och tider. Hon sätter sitt eget schema, är försäkrad när hon jobbar och får lön varje månad.  

Just ikväll ska hon gigga som värdinna på en känd startup-hub, imorgon ska hon stå på Elgiganten och sälja nya smarta högtalare och under helgen blir det att arbeta i en klädbutik. Vissa varumärken är nya, andra har hon arbetat med i flera år.

Clara är inte ensam

33% av Europas millennials arbetar redan så här på olika sätt via företag som Gigstr, Upwork med flera. 70% av giggare väljer att gigga därför de trivs bättre med det än traditionellt arbete (McKinsey, 2016). Det finns en uppsjö med plattformar som kopplar samman gigget och gigstrn. Men på Gigstr vill vi göra mer än bara sammanföra dessa två parter.

Clara giggar via Gigstr

Till skillnad mot andra gigbolag agerar Gigstr som ett community. Genom vår plattform kan våra gigstrs se alla våra gig, söka, bli uttagna, få utbildning, coachning med mera. För företag innebär det att de kan outsourca sina säljdrivande aktiviteter till oss och vi sätter samman team, utbildar, driver och rapporterar tillbaka till företag.

Behöver du också hjälp med gigstrs och säljdrivande aktiviteter on demand? Tveka inte att höra av dig till oss på Gigstr!

Vi diskuterar gärna vidare!

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke. Ring 08-684 286 00, maila support@gigstr.com eller hör av dig med ditt behov nedan: