Kontakt
Close Icon

Kontakta oss

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke.

Telefon ikonen 08-684 286 00

Gigstr i Press / 20 mars, 2019

Gigstr Skandinaviens 7 Mest Innovativa Företag

Gigstr Utnämnt till Skandinaviens Topp 7 Mest Innovativa Företag

The Serendipity Challenge för Skandinaviens framtidsbolag är över. Mer än 400 företag ansökte och 50 kvalificerade till finalen i TechArenan under Almedalsveckan. Juryn bestod av Serendipitys grundare Saeid Esmaeilzadeh, Serendipity Head of Acquistions Kamjar Hajabdolahi, grundare och ordförande för Collector Bank Lena Apler och affärsängeln Eva Redhe. De bedömde företagen baserat på deras skalbarhet, unikhet, marknadspotential, global tillämplighet och team. Av de 50 bolagen gick 7 till final.

Tillsammans med de andra sex finalisterna, Matsmart, Sellpy, Virkesbörsen, Kognity, EatAndTheCity och Adfenix, hade Gigstr privilegiet att pitcha inte bara för juryn utan framför hela TechArenan.

Gigstrs marknadschef, Alexander Åström, säger:

”Först, skulle vi vilja tacka Serendipity för att ni än en gång bevisat att ni är en ledare för skandinaviskt entreprenörskap. Serendipity Challenge har snabbt blivit norra Europas främsta entreprenörskapspris, och vi är hedrade att vi nu kan kalla oss en av Skandinaviens sju mest innovativa företag.

Detta är verkligen en indikation på att vår lönsamma affärsmodell, jobb-filosofi, teknologi och skalbarhet är innovativ och unik. Framförallt är det fantastiskt att få stöd för vår schyssta och transparenta take på gigekonomi, där en mer effektivare matchning mellan mellan unga yrkesverksamma och företag bidrar till en mer hållbar arbetsmarknad.”

Läs mer om Serendipity Challenge och de andra innovativa tillväxtbolagen som Gigstr hade privilegiet att mäta sig med: TheSerendipityChallenge.se.

För mer information kontakta:

Alexander Åström, Head of Marketing at Gigstr
+46 (0)704455702, alexander@gigstr.com

Gigstr together with the other finalists in Serendipity Challenge

Vi diskuterar gärna vidare!

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke. Ring 08-684 286 00, maila support@gigstr.com eller hör av dig med ditt behov nedan: