👋 Hej kompis

Dela ikonen

Dela min profil

Profilvisningar ikonen

0

Profilvisningar

Profilstyrka ikonen

?

Utmärkt

Profilstyrka

Gigstr team

Support

Behöver du hjälp eller har du frågor? Vi finns här för dig mån-fre 9-17!

💬

FAQ

Vart kommer mina förfrågningar?

De kommer till mailadressen du har angett (mejladress).

Vad är Gigstr?

Gigstr är i grunden ett superflexibelt bemannings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag att hitta rätt talang för sina roller och uppdrag. Vi har som en del i denna vision lanserat denna marknadsplats för och med frilansare. Detta för att vi hört från många av er frilansare hur krångligt det kan vara att sälja era tjänster och matchas med uppdragsgivare. Vi hoppas på att bli lösningen på detta för er!

Tjänster. Vad är det?

Du kan lägga till max 3 tjänster i din profil. Lägg upp dina tjänster för att visa vad uppdragsgivare kan handla av dig och vilken erfarenhet du har inom detta. Det kan vara alltifrån en timmes arbete inom ditt specialområde till en färdigpaketerad produkt.

Kan jag fakturera via Gigstr?

Ja! Välkommen till vår nya tjänst Frilanshjälpen: Har du ett gig på g och vill ha hjälp med fakturering? Gigstr kan hjälpa dig med detta men även prissättning och förhandling!

Det bästa? Vi garanterar dig betalt i tid, oavsett om din kund hunnit betala eller inte. Vill du höra mer? Maila support@gigstr.com med ditt telefonnummer eller skriv i chatten så hör vi av oss för att ansluta dig.

Hur kan jag ta betalt för mina tjänster?

Du väljer själv! När du och företaget som har kontaktat dig kommer fram till ett upplägg är du fri att ta betalt på sättet du föredrar - genom att fakturera själv, jobba via oss (hojta bara i chatten i så fall) eller jobba direkt på företaget och ta ut lön därifrån. Här kan du läsa mer om fördelar och nackdelar med de olika anställningsformerna.

Hur får jag gig genom min profil?

Genom att färdigställa din profil blir den synlig för företag. Det är just nu helt gratis för företag att söka fram din profil och etablera kontakt. Du får då en notis på din registrerade mailadress och fortsätter dialogen direkt med företaget.

Vi rekommenderar dessutom starkt att du delar din profil med potentiella uppdragsgivare, även utanför Gigstr - på LinkedIn, i Facebook-grupper eller i t.ex. en intervju. Låt din profil bli samlingsplatsen för ditt giggande! Här kan företag se dina kompetenser och tjänster för att sen kontakta dig.

Min profil syns inte. Varför?

Det beror på att din profil inte är tillräckligt stark än. I rutan Profilstyrka här i din dashboard ser du hur stark din profil är. Tryck på "?" för att se vad som saknas för att ta din profil från svag till… Ja vad heter det sista steget?Ta reda på det genom att färdigställa din profil... De där extra justeringarna kan göra skillnaden mellan om drömföretaget vill ta hjälp av just dina tjänster och kompetenser eller inte!

För vem syns min profil?

När du du har skapat din profil på Gigstr blir den offentlig. Uppdragsgivare på företag över hela Norden kan därför höra av sig till dig genom kontaktformuläret i profilen. Du får du en mailnotifikation av oss och kan föra dialogen vidare med företaget utan vår inblandning.

Det kan förstås också hända att Gigstrs egna rekryterare söker fram din profil för något av våra kunders uppdrag. Är du bara intresserad av uppdragen Gigstrs rekryterare förmedlar? Hör av dig till oss i chatten så instruerar vi dig hur det går till!

Observera att de icke-offentliga uppgifterna som din mailadress och telefonnummer inte kommer visas offentligt.

Hur kan jag se tillgängliga gig?

De gig som Gigstrs egna rekryterare söker personal till finner du här. De är främst bemanningar och rekryteringar, vilket innebär att du antingen är anställd via oss på Gigstr eller rekryterad direkt till företaget.