Tillbaka

Thank you! Your submission has been received!
Hoppsan! Något gick snett, försök gärna igen.

Din profil är osynlig. Justera din tillgänglighet för att bli synlig igen.

👋 Hej kompis

Begränsad tillgång. Under måndag den 29/8 genomför vi uppdateringar av Gigstr och du kommer därför inte kunna göra uppdateringar av din profil under stora delar av dagen.

Sök gig ikonen

Sök gig

Case sida ikonen

Skapa case

Profilstyrka ikonen

?

Utmärkt

Profilstyrka

Gigstr team

Support

Behöver du hjälp eller har du frågor? Vi finns här för dig mån-fre 9-17!

💬

FAQ

Varför ska jag fortsätta fylla i min Gigstr-profil?

I en undersökning vi genomförde tillsammans med Svenska Nomader var en sak tydlig - den absolut största utmaningen som frilansare är att hitta uppdrag. Vi vill lösa detta! Därför har vi byggt upp marknadskanaler och ett säljteam som jobbar med att hitta uppdrag till er. När du signar upp din profil hos oss får du automatiskt förfrågningar direkt i mailkorgen och ansöker med ett knapptryck. Du får dessutom stöttning genom hela processen och under gigget. The cherry on top? Vi garanterar att du får betalt för det arbete som har avtalats att du ska utföra!

Fyll därför i din profil så detaljerat som möjligt så att vi kan matcha dig med helt rätt utmaningar!

Vart kommer mina förfrågningar?

Så fort någon gör en förfrågan så kontaktar vi denne och verifierar företaget, sen kontaktar vi dig på telefon alternativt mejl. Vi blir mellanhanden och stöttar dig och företaget genom hela processen. På så sätt kan du vara lugn med att du bara får seriösa förfrågningar och får skäligt betalt.

Vad är Gigstr?

Gigstr är en bemanningstjänst inom marknadsföring, sälj och tech. Vi hittar gig åt talanger och talanger åt företag samt hanterar all administration och betalningar mellan er. Vi vill göra det superenkelt för företag att växa och talanger att få gig. På så sätt tror vi fler jobb skapas och det vinner vi alla på.

Som talang kan du gå med i vårt community, träffa andra community-medlemmar, bli bjuden på event och såklart få förfrågningar om gig. Som företag berättar du bara vad du söker så hittar vi rätt talanger för ditt företag, oavsett om det gäller att hyra in eller rekrytera.

Genom ny teknik och våra  proffsiga rekryterare så säkerställer vi att det blir en bra match och stöttar alla, inför och under samarbetet: oavsett om det gäller enstaka talanger eller hela team; heltid, deltid eller för ett projekt; på plats eller på distans; lokalt eller över hela Norden.

Tjänster. Vad är det?

Du kan lägga till max 3 tjänster i din profil. Lägg upp dina tjänster för att visa vad uppdragsgivare kan handla av dig och vilken erfarenhet du har inom detta. Det kan vara alltifrån en timmes arbete inom ditt specialområde till en färdigpaketerad produkt.

Kan jag fakturera via Gigstr?

När du får en förfrågan från oss så väljer du själv om du vill få ersättningen i lön eller fakturera oss. Idag erbjuder vi ingen ren faktureringstjänst och hänvisar då istället till t.ex. egenanställningsbolag.

Vill du däremot att vi ska vara mellanhand i ett gig som du fått någon annanstans för att t.ex. anställa dig under projektet och fakturera kunden så är det bara att skriva till oss på support@gigstr.com så hjälper vi dig.

Hur raderar jag min profil?

Tråkigt, men ibland tar (arbets)livet oväntade vändningar! Du raderar din profil genom den röda knappen längst ner på sidorna Dashboard (denna sida) och Min profil.

Hur kan jag ta betalt för mina tjänster?

När du får en förfrågan från oss väljer du själv om du vill få ersättningen i lön eller fakturera oss, om inte annat angetts.

Min profil syns inte. Varför?

Det beror på att din profil inte är tillräckligt stark än. I rutan Profilstyrka här i din dashboard ser du hur stark din profil är. Tryck på "?" för att se vad som saknas för att ta din profil från svag till… Ja vad heter det sista steget? Ta reda på det genom att färdigställa din profil. De där extra justeringarna kan göra skillnaden mellan om drömföretaget vill ta hjälp av just dina tjänster och kompetenser eller inte!

För vem syns min profil?

Din profil syns för Gigstrs egna rekryterare och för företag som går in på Gigstr.com. Om vi själva eller företagen skulle vara intresserade av dina kompetenser hör din representant av sig till dig. Dessutom marknadsför vi löpande medlemmar i vårt community för att öka chanserna för att du ska få gig.

Hur kan jag se tillgängliga gig?

Vissa gig annonseras ut. Du hittar dem här [länk till gigsök]. Om någon gör en förfrågan direkt på din profil kommer den dock bara till dig och annonseras bara ut om du tackar nej.

Radera din profil

Är du säker?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
NejJa