Vi hjälper dig till ditt nästa gig!

Är du en fena på marknadsföring, sälj eller tech? Vi vill representera dig och presentera dig för företag som söker dina tjänster och kompetenser.

Schyssta gig

Visa världen vad du kan

När du skapar en publik profil syns du för både Gigstrs rekryterare och företag som söker kompetens på vår site och i andra sökmotorer. Företagen skickar förfrågan och vi kopplar ihop er.

Bara seriösa förfrågningar

Vi presenterar bara seriösa förslag till dig. Får du gig från andra håll? Dela din profil och be dem göra en förfrågan där så granskar vi den och stöttar dig i förhandlingen och samarbetet.

Att använda Gigstr är gratis

Kunden betalar för den service vi erbjuder dem. Inte du. Vårt jobb är att göra dig och kunden nöjda med pris, arvode och upplägg.

Gigstr platform mockup preview

Copywriting, Digital marknadsföring, UX/UI-design, Grafisk design, Foto, Film, Ljud, Hemsidor & Appar, Sociala medier, Försäljning, Event m.m.

Skapa profil

Så funkar det

01

Skapa profil

Skapa en offentlig profil för att synas på vår site eller skicka en öppen ansökan som bara våra rekryterare har tillgång till.

02a

Gör ingenting

När du registrerat dig kommer företag och/eller Gigstrs rekryterare kunna kontakta dig med förfrågningar.

02b

Sök aktivt

Du kan även vara proaktiv och söka lediga uppdrag och tjänster här.

02c

Få hjälp med egna kunder

Dela din Gigstr-profil och be potentiella kunder göra en förfrågan där. Vi granskar företaget och stöttar i förhandlingen.

03

Vi presenterar dig

Vi promotar din offentliga profil i våra kanaler och säljer in den till kunder som är i behov av dina tjänster.

04

Nytt gig!

Vi stöttar dig i kundintervju, agerar mellanhand och säkerställer att du får betalt i tid - oavsett om du vill ha lön eller fakturera oss.