Case

Frontend och CMO - bemanning, lönehantering och rekrytering extra allt för Vinden

Helena Runér

Rekryteringsexpert

Följ oss på

LinkedIn logo

August 24, 2021

Vinden växte och behövde stärka teamet med viktiga kärnkompetenser. Gigstr fick därför uppdraget att rekrytera och bemanna med ett antal nyckelroller - en frontend-utvecklare och en CMO.

Rollen som frontend-utvecklare började som en inhyrning där konsulten alltså var på Gigstrs lönelista och administrerades till fullo av Gigstrs konsultchefer. Vinden behövde varken tänka på lönehantering, försäkringar eller förmåner under den initiala perioden - ett bra sätt att snabbt och smärtfritt sätt börja jobba ihop. Parterna fann långsiktigt tycke för varandra, något som övergick i att Vinden kostnadsfritt kunde rekrytera över kandidaten. Ett mycket flexibelt och uppskattat upplägg!

Gigstrs rekryterare använde en kombination av att sourca rätt personer från vårt community på Gigstr.com, headhunting och annonsrekrytering - en trestegsraket som gjorde att Vinden fick tillökning av både en CMO och frontend-utvecklare - för en bråkdel av priset, tiden och energin som dessa svårrekryterade roller vanligtvis fordrar.

Gigstrs marknadsavdelning skapade dessutom en kreativ rekryteringsannons som spreds flitigt i sociala medier.

Kontaktannons à la Vinden Förvaring, i regi av Gigstr! Finnes: Hungrig 3-åring med med svensk-norsk bakgrund, flexibel inställning till (arbets)livet och goda förvaringsmöjligheter...

Stjärnan i filmen är ingen mindre än Vindens VD och grundare Sebastian Wiberg. Vi ser framemot många fler innovativa bemanningar och rekryteringar ihop!

Bli en giggande organisation

Få en privat rådgivning kring hur ditt företag kan växa genom kraften i gigekonomin.

Klart!

Din förfrågan har skickats, vi återkommer snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.