Gigstr-press

Gigstr får uppdraget att hantera eventbokningar för Norrskens eventytor

Rasmus Solholm

CEO

Följ oss på

LinkedIn logo

October 22, 2020

Event- och konferensbranschen är några av dem som drabbats absolut hårdast av coronapandemin. Gigstr såg sin eventverksamhet i stort sett nollas under våren. Även om det är långt tillbaka till normala nivåer börjar det sakteliga ljusna på eventmarknaden. Gigstr ser nu att fler och fler företag vågar satsa på att hålla sina planerade konferenser och event, om än i ny hybridiserad form.

Eventbegreppet innefattar även digitala och hybrida element

I en satsning att omdefiniera eventbegreppet till att innefatta digitala och hybrida element har Gigstr och Norrsken House ingått ett partnerskap där Gigstrs eventprojektledare tar ansvar över bokningarna, driften och genomförandet av externa- och medlemsevent på Norrsken House, med start under hösten 2020.

– Vi är ofantligt glada att få det ärofyllda uppdraget att hantera eventbokningar på Norrsken. Vi har bistått med service- och eventpersonal under tre år. Att vi nu får förtroendet att fördjupa samarbetet ytterligare är förstås fantastiskt. Det är bara i motvind en drake kan lyfta och nu är vi i luften, säger Gigstrs VD Rasmus Solholm.

Det mänskliga mötet förlorar inte sin vikt, det tar nya former.

Norrskens eventytor har utrustats med live-stream-utrustning för att arrangera digitala- och hybridevent utan att vara fler än 50 deltagare på plats. Samtidigt ser man en åter ökad efterfrågan efter den eventlösa våren.

– Eventhösten på Norrsken är igång och vi ser redan att förfrågningarna har börjat återvända i ökande takt. Vi har fått tänka kreativt och innovativt för att bygga en smitto- och framtidsanpassad eventverksamhet med ny teknik och en kontinuerlig anpassning efter covid-19-rekommendationerna. Vi har dessutom fått experthjälp av Niklas Söderberg, verksamhetschef på Sponsrings och Eventsverige, för att kunna genomföra så smitto-smarta event som möjligt, säger Emma Ahlander, Event Manager på Gigstr och ansvarig för Gigstrs uppdrag på Norrsken.

Det handlar inte bara om att anpassa sig till det nya normala, det handlar om att nyttja det för att bli ännu bättre. Nu ser vi hur beställarna återvänder. Det mänskliga mötet kommer inte förlora sin vikt, det kommer bara ta nya former.

Läs artikeln i sin helhet på eventbransch-siten Eventeffect.

Bli en giggande organisation

Få en privat rådgivning kring hur ditt företag kan växa genom kraften i gigekonomin.

Klart!

Din förfrågan har skickats, vi återkommer snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.