Gigstr-press

Gigstr x Klarna hjälper e-handlare med fysiska shoppingupplevelser

Alexander Åström

CMO

Följ oss på

LinkedIn logo

March 1, 2020

Nu inleder Gigstr och Klarna ett unikt samarbete för att hjälpa dig som Klarna-handlare med din fysiska handel.

Kom igång med popups, demos och events med Klarna och Gigstr

Gigstr erbjuder dig med allt du behöver för att komma igång - personal, pop-ups, demo/sampling eller events. Med hjälp av Klarnas produkter får du som alltid betalt för de varor du säljer. Tillsammans förlänger vi din e-handel till det fysiska rummet på nolltid. Som Klarna-handlare får du dessutom testa Gigstr med rabatt. Du får rabattkoden av din Klarna-kontakt.

Har inte din e-handel Klarna men vill veta mer? Vi hjälper dig. Med Klarnas betallösningar och Gigstrs go-to-market-verktyg gör vi det möjligt även för dig.

Genom att vara där dina kunder är ökar chansen till köp. Både från nya och befintliga kunder. Att dessutom kunna erbjuda dem full betalningsfrihet – var de än befinner sig med enbart sin mobil – stärker kundlojaliteten.

Öka konverteringsgraden

Långa och krångliga kreditansökningar gör att kunder inte slutför köpet. Med Klarna slipper kunden det och ser direkt om de kan finansiera sitt köp.

Öka kundlojaliteten

Genom att erbjuda dina kunder flexibla betalningsalternativ känner de sig mer bekväma med sina köp. Lyckligare och nöjdare kunder återvänder oftare.

Öka ordervärdet

Klarna stöder alla populära betalningsalternativ; betala direkt, betala senare eller dela upp. Det betyder ökad köpkraft för dina kunder.


Klarnas betallösningar finns tillgängliga i alla Gigstrs lösningar.

Bli en giggande organisation

Få en privat rådgivning kring hur ditt företag kan växa genom kraften i gigekonomin.

Klart!

Din förfrågan har skickats, vi återkommer snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.