Case

Suktande sampling - Triumf Glass

John Karlsson

Kommunikationsexpert

Följ oss på

LinkedIn logo

August 20, 2021

Triumf Glass vill sänka tröskeln för köp och kommunicera säsongens glassnyheter genom snygga samplingar runt om i Stockholm och Göteborg. Gigstrs projektledare sätter strategin och utrullningsplanen i samråd med Triumf Glass och koordinerar sen insatserna. Sist men inte minst ser de till att sourca ett team av vana varumärkesambassadörer från Gigstrs stora community av eventpersonal till respektive gig och ort.

I en serie av samplingkampanjer i Stockholm och Göteborg har Triumf Glass och Gigstr drivit försäljning av nya, glassiga produkter med nya, smarta metoder.

Brandade frysboxar, parasoll, kläder och engagerad personal gjorde denna aktivering till en succé. För om du inte får möjlighet att testa något nytt, kommer du då verkligen våga köpa det?

I virustider när vanliga samplingar var svårare fick Gigstr och Triumf Glass tänka om. Istället skapades en "sociala medier-sampling" som inleddes med en tävling på sociala medier och i influencer-kanaler. De lyckliga vinnarna möttes av en varumärkesambassadör från Gigstrs community som levererade vinnarpaketen med med hjälp av en elscooter från partnern Voi. Den både kostnadseffektiva och lyckade kampanjen fick högt engagemang på sociala medier och blev förstås väldigt uppskattad hos vinnarna.

För vem älskar inte glass?


Bli en giggande organisation

Få en privat rådgivning kring hur ditt företag kan växa genom kraften i gigekonomin.

Klart!

Din förfrågan har skickats, vi återkommer snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.