Case

Summer Shack popup-butik - Campadre

John Karlsson

Kommunikationsexpert

Följ oss på

LinkedIn logo

August 19, 2021

Gigstrs projektledare tog tillsammans med Nordic Tech House fram en lösning för e-handlaren Campadre i form av en eventarena utformad som en popup-butik där betallösning, butiksteknik, personal och inredning ingick. Popup-personalen sourcades snabbt och effektivt från Gigstrs community.

Popup-butiken, som utöver traditionell försäljning inhyste både uppkopplade shopping-skärmar, spelningar, träningsfrukostar, vernissager och AWs driftades av Gigstr under 3 månader och lyftes i media som ett exempel på innovativa popups.

Rollerna som butikschef och butikssäljare sourcades snabbt och effektivt från Gigstrs community och mötte den uppställda kravprofilen.

Betalningslösningen Zettle by Paypal, dåvarande iZettle, var också uppdragsgivare i projektet och showcasade sina nyaste betallösningar.

Den innovativa och omskrivna popup-kampanjen inleddes med en öppningsevent och inkluderade även träningsfrukostar tillsammans med ClassPass, dåvarande Fitness Collection.

Popup-kampanjen blev omskriven i alltifrån Dagens Handel till Dagens Media och gästades och delades flitigt av influencers, artister och shoppingsugna konsumenter. Hej och tack för denna roliga kampanj 👋

Bli en giggande organisation

Få en privat rådgivning kring hur ditt företag kan växa genom kraften i gigekonomin.

Klart!

Din förfrågan har skickats, vi återkommer snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.